PORCIJE
12-16
piškotov
PRIPRAVA
15
minut
DEHIDRACIJA
12
ur
SESTAVINE
- 240 g mandljevega masla
- 70 g sesekljanega kokosa
- 60 g sesekljanih orehov
- 65 g posušenih brusnic
Obvezni dodatki
- Blender ali predelovalec hrane
PRIPRAVA
1. Dajte vse sestavine v blender in mešajte, dokler se vse dobro ne poveže.
2. Oblikujte iz testa kroglice premera 2 centimetra in jih položite na peki papir.
3. Položite nanj še en peki papir in testo sploščite na 6 milimetrov debeline.
4. Odstranite piškote z dvojnega peki papirja, nato pa jih položite na s peki papirjem obložene pekače Cosori Food Dehydratorja.
5. Sušite pri temperaturi 70 °C 12 ur oziroma dokler ni testo pečeno.
6. Odstranite piškote previdno s peki papirja po 8 urah.
7. Položite piškote direktno na pladenj in jih sušite preostali čas (4 ure).
8. Postrežite piškote takoj ali pa jih shranite v nepredušni posodi.