Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

MANDLJEVI PIŠKOTI S SUHIMI BRUSNICAMI

 

PORCIJE
12-16
piškotov

PRIPRAVA
15
minut

DEHIDRACIJA
12
ur

SESTAVINE

  • 240 g mandljevega masla
  • 70 g sesekljanega kokosa
  • 60 g sesekljanih orehov
  • 65 g posušenih brusnic

Obvezni dodatki

  • Blender ali predelovalec hrane

PRIPRAVA

1. Dajte vse sestavine v blender in mešajte, dokler se vse dobro ne poveže.

2. Oblikujte iz testa kroglice premera 2 centimetra in jih položite na peki papir.

3. Položite nanj še en peki papir in testo sploščite na 6 milimetrov debeline.

4. Odstranite piškote z dvojnega peki papirja, nato pa jih položite na s peki papirjem obložene pekače Cosori Food Dehydratorja.

5. Sušite pri temperaturi 70 °C 12 ur oziroma dokler ni testo pečeno.

6. Odstranite piškote previdno s peki papirja po 8 urah.

7. Položite piškote direktno na pladenj in jih sušite preostali čas (4 ure).

8. Postrežite piškote takoj ali pa jih shranite v nepredušni posodi.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link