Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cosori TurboBlaze Chef Edition cvrtnik na vroč znak

Cosori
229,00€
Količina:db
Ni ocenjeno

Najhitrejši model Cosori

S prostornino 6 litrov

Z devetimi prednastavljenimi programi

Z energetsko učinkovito DC tehnologijo

Z močjo 1700 vatov 

TEŽA:    6 kg

DIMENZIJE:    40,0 x 30,0 x 30,1 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CAF-DC602-KEUR
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
229,00€
Količina:db

OPIS

COSORI Turbo Blaze prinaša novo generacijo zračnih cvrtnikov v naše domove, maksimalno učinkovitost in hitrost v kuhinji!

Hitrost je ena izmed najbolj zaželenih lastnosti v današnjem času, saj moramo skoraj vsako minuto opraviti nalogo v našem prenatrpanem življenju. Cosori Turbo Blaze nam pomaga dobro napredovati pri naših opravilih, vsaj v kuhinji, saj so zahvaljujoč inovativni turboblazeTM tehnologiji naše najljubše jedi pripravljene do 46%* hitreje! Tako imamo več časa za delo, rekreacijo in družino, hkrati pa nam ni treba sklepati kompromisov ali se odpovedati okusnim in zdravim prigrizkom! Navsezadnje nam kar devet različnih funkcij pomaga, da si vsakodnevne obroke pripravimo čim bolj raznolike v rekordnem času!

*V primerjavi s COSORI Premium cvrtnikom na vroči zrak.

 
 

2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva


Hitro in učinkovito
Hrana je v Cosori Turbo Blaze pripravljena do 46 % hitreje kot v drugih Cosori cvrtnikih na vroči zrak. Upoštevajte, da je Cosori Premium že 1,5-krat hitrejši od običajne pečice, Cosori Turbo Blaze pa pripravi družinske najljubše jedi celo 46 % hitreje!


Z dovolj kapacitete za veliko družino 

Zahvaljujoč 6-litrski košari lahko preprosto pripravite kosilo ali večerjo za vso družino. S pomočjo Cosori Turbo Blaze lahko vsa družina uživa zdrave in raznolike obroke, poleg tega pa vam niti ni treba preživeti veliko časa v kuhinji, saj so obroki pripravljeni bliskovito hitro, s porabo do 97 % manj olja!

 

Različne jedi s pritiskom na gumb 
Z devetimi enostavnimi funkcijami na dotik nam Cosori Turbo Blaze pomaga, da ne razmišljamo o idealnem času kuhanja, temperaturi ali hitrosti kuhanja, saj lahko najdemo odličen prednastavljen program za pripravo katere koli želene jedi.

Energetsko učinkovita tehnologija turboblazeTM 
Inovativni enosmerni motor Cosori Turbo Blaze lahko deluje do 28 % hitreje kot tradicionalni AC motor drugih cvrtnikov na vroč zrak. Na ta način nam Cosori Turbo Blaze prihrani več časa za družino ter prihrani energijo in denar.

5-stopenjski avtomatski menjalnik s spremenljivo hitrostjo 
Inovativni enosmerni motor Cosori Turbo Blaze lahko samodejno preklaplja med 5 hitrostmi ventilatorja, 3600, 3300, 2500, 1500 in 1000 vrtljajev na minuto, kar še poveča hitrost pečenja in zmanjša porabo energije.

Enostaven za čiščenje
Kot vsaki Cosori izdelek, lahko tudi Cosori Turbo Blaze očistite hitro in enostavno, saj premaz proti sprijemanju preprečuje prijemanje hrane na košaro. Če pa se ta močno umaže, jo preprosto postavite v pomivalni stroj, ki jo bo opral namesto vas.

VSEBINA PAKETA


1 x Cosori TurboBlaze Chef Edition cvrtnik na vroč zrak 

1 x Košara in Crisper Plate

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Želena hitrost s pritiskom na gumb: Če se odločimo za cvrtnik na vroč zrak, je poleg okusne hrane naš primarni cilj prihranek časa in energije. Cosori Turbo Blaze naredi ta cilj še bolj dosegljiv z inovativnim DC motorjem, katerega največja hitrost ventilatorja lahko doseže 3600 obratov na minuto! Posledično se bistveno poveča hitrost pečenja, s čimer se zmanjša čas, ki ga preživimo v kuhinji in nenazadnje tudi poraba energije in stroški.


Velika prostornina znotraj, eleganten minimalističen dizajn zunaj: Cosori Turbo Blaze izjemno dobro deluje tako znotraj kot zunaj, saj lahko že z njegovo 6-litrsko košarico pripravimo dovolj hrane za celotno družino in to izjemno hitro. Prav tako smo lahko prepričani, da se bo naš dom razširil za kuhinjski aparat, ki nam ga ni treba potisniti pod kuhinjski pult, saj je lahko s svojim elegantnim dizajnom in kakovostnimi materiali osrednji del kuhinje.


Zdrav življenjski slog na dosegu roke: Cosori Turbo Blaze ima devet enostavnih funkcij na dotik: Cvrtje na zraku, Vzhajanje testa, Peka, Žar, Pečenje, Zamrznjeno, Pogrevanje in Ohranjanje toplega ... Torej je naprava, ki jo lahko uporabljate namesto neštetih drugih kuhinjskih pripomočkov. Tako lahko svoje najljubše jedi pripravimo čim bolj preprosto tudi doma.


 

Tehnologija nove generacije cvrtnika na vroč zrak: Zahvaljujoč visoki hitrosti inovativnega enosmernega motorja, lahko popolnoma pozabite na stanje ob štedilniku in preživljanje dolgih ur v kuhinji, saj lahko Cosori Turbo Blaze doseže še večjo zmogljivost s pomočjo ogrevalne žice spodaj! To se ne kaže le v prihranjenem času, ampak tudi v še večjem udobju, ki ga prinaša v naša življenja.


Širok razpon temperatur pečenja: Nova tehnologija, ki jo je patentiral COSORI, ne samo, da prinese hrano na našo mizo 46 % hitreje, temveč zagotavlja tudi širok razpon temperatur med 30 °C in 230 °C, tako da lahko v Cosori Turbo Blaze izvajamo vse od vzhajanja do pečenja na žaru.


Uporabniku prijazno delovanje:  Poleg enostavnega čiščenja je Cosori Turbo Blaze uporabniku prijazen tudi v drugih pogledih, saj lahko programe zaženete z enim dotikom zahvaljujoč širokemu in preglednemu zaslonu na dotik. Ti programi so raznoliki in zahvaljujoč receptom v aplikaciji enostavni za uporabo od prvega trenutka.


POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

PRILOŽENI DOKUMENTI

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!