Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cosori 8,5-litrski cvrtnik na vroč zrak z dvojno košarico

Cosori
289,00€
Količina:db
Ni ocenjeno

Skupna prostornina 8,5 litra, dve ločeni košarici po 4,25 litra

Prozorna okna in notranja osvetlitev

Širok časovni in temperaturni razpon

Hitra funkcija 8 v 1

Moč 1750 W 

TEŽA:    9 kg

DIMENZIJE:    39,1 x 44,0 x 30,3 cm (dolžina x širina x višina)

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CAF-R901-AEU
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
289,00€
Količina:db

OPIS

V Cosori Dual Basket, cvrtniku na vroč zrak s skupno prostornino 8,5 litra in preglednim okencem, lahko brez težav hkrati pripravite priloge, meso ter celotno glavno jed.

Če imate veliko družino, veliko prijateljev ali želite dodatno udobje, potrebujete Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema 4,25-litrskima košarama, ki omogoča pripravo dveh obrokov ali celotne glavne jedi naenkrat. Zaradi prozornih oken za pregledovanje in osvetlitve vam med kuhanjem sploh ni treba odpirati košar, tako da lahko takoj vidite, ali sta krompir ali meso dovolj kuhana. Zdrava hrana je bistvenega pomena, vendar v kuhinji ne moremo preživeti več ur; to ne ustreza življenjskemu slogu večine ljudi. Zato je Cosorijev 8,5-litrski cvrtnik na vroč zrak z dvojno košarico odličen način za ohranjanje zdravja, ki vam prihrani denar, čas in energijo.

 
 

2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva


Hitrost in učinkovitost z dvojnim košem
V Cosorijevem cvrtniku na vroč zrak z dvojno košarico lahko zaradi dveh 4,25-litrskih košaric hitro in hkrati pripravite celo vrsto glavnih jedi, prilog in mesa. S skupno prostornino 8,5 litra zagotavlja, da lahko brez težav pripravite večje količine in različne jedi za družino in prijatelje hkrati. V vaš vsakdan pomaga vnesti raznolike in zdrave jedi brez olja.


Osem hitrih funkcij za raznolikost in udobje 

Obe košari lahko nastavite samostojno, med 8 prednastavitvami pa lahko izberete dve najprimernejši funkciji. Za najboljši možni rezultat lahko prilogo in meso kuhate vzporedno, vendar na različnih programih. S funkcijo Sync Finish lahko jedi pripravljate hkrati, vendar se nobena ne ohlaja, medtem ko se druga še vedno peče. Izvedete lahko tudi funkcijo Sync Cook, pri kateri pripravite eno veliko serijo iste jedi z enakimi nastavitvami, vendar v dveh ločenih košarah - vse to seveda z zanesljivostjo Cosori Air Fryerja.

 

Prozorno okno, ki omogoča, da si hrano ogledate le s pogledom 
Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema košarama ima na vsaki košari prozorno okence, zato lahko le s pogledom preverite, kje so vaši obroki. Tako ni treba po nepotrebnem odpirati košar in se s tem izognete prekuhavanju in uhajanju vročega zraka iz košare. Ta funkcija daje večji občutek varnosti tistim, ki so še vedno negotovi, saj lahko vidijo, da se hrana pripravlja.

Širok časovni in temperaturni razpon 
Širok časovni in temperaturni razpon ponuja številne možnosti. Do 48 ur delovanja in temperature med 35 °C in 230 °C lahko preprosto nastavite tako, da ustrezajo vašim potrebam. Tako kot pri vseh modelih Cosori imate na voljo prednastavljene programe - v tem primeru osem funkcij - in lahko ročno nastavite temperaturo in čas, ki vam najbolj ustrezata.

Energijska in časovna učinkovitost v vsakdanjem življenju 
Ena od najpomembnejših prednosti cvrtnika na vroč zrak v primerjavi z običajno pečico je, da lahko želeno temperaturo dosežete v manj kot 5 minutah. V nasprotju s tem pa plinske ali električne pečice potrebujejo vsaj 15 minut, da dosežejo enako želeno temperaturo. Tako z uporabo Cosori Air Fryerja po eni strani zmanjšate porabo električne energije in prihranite denar. Po drugi strani pa boste občutno zmanjšali čas, ki ga preživite v kuhinji, in privarčevali z svojo energijo, saj ne bo več nepotrebnega čakanja.

Enostavno čiščenje
Tako kot vse Cosorijeve izdelke je tudi Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema košarama hitro in enostavno očistiti, saj se zaradi nelepljive prevleke hrana ne prijema na košare, če pa se v njih pojavi večja umazanija, jih lahko postavite v pomivalni stroj, ki jih bo opral namesto vas.

VSEBINA PAKETA


1 x Cosori Dual Basket Air Fryer 

1x Stojalo za peko

1x Stojalo za nabodala in 5x nabodalo

2x Odstranljivi plošči Crisper

2x Odstranljivi košari

1 x Uporabniški priročnik

Enostavno skupno prehranjevanje: Od jutra do večera se premikamo, delamo in dirkamo. In ob koncu napornega dne je večerja še ena naloga, ki jo je treba opraviti. Mnogi bi to težavo zmanjšali na minimum, vendar je naše zdravje odvisno od tega, kaj in kako jemo. Cosorijev cvrtnik na vroč zrak  z dvema košarama lahko s svojimi sinhroniziranimi programi, ločenimi 4,25-litrskimi košarami in obsežnimi prozornimi okni pomaga celotni družini, da hitro in varno skupaj pojemo nekaj okusnega.


Praktična notranjost, elegantna preprostost zunaj: Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvojno košarico je odličen tako zunaj kot znotraj, saj ima dvojno 4,25-litrsko košarico in osem prednastavljenih programov za hitro pripravo dovolj hrane za vso družino. Prav tako ste lahko prepričani, da boste imeli kuhinjski aparat, ki bo s svojim modernim dizajnom in kakovostnimi materiali dragulj vašega kuhinjskega pulta.


Dvojne porcije, raznolike jedi, vse v popolni harmoniji: Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema košarama ima osem funkcij z enim dotikom: Vključuje naslednje funkcije: cvrtje na zraku, pečenje, peka, žar, dehidracija, ponovno segrevanje, sinhronizacija kuhanja in sinhronizacija zaključka. Večnamenski aparat, ki lahko sam nadomesti nešteto drugih kuhinjskih aparatov, lahko na raznolik in usklajen način pripravi velike porcije za družino.


 

Bogate možnosti: S Cosorijevim cvrtnikom na vroč zrak z dvojno košarico vlagamo v kuhinjski aparat z vsestranskimi programi in širokim temperaturnim razponom od 35 °C do 230 °C, ki nam omogoča pripravo najrazličnejših zdravih jedi, od sušenja do pečenja, vse v enem samem kuhinjskem aparatu.


Ozaveščanje se nadaljuje v kuhinji: Danes je treba biti ozaveščen na vseh področjih življenja, in kuhinja ni izjema. Ozaveščenost lahko prihrani čas in denar, saj Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema košarama porabi do 55 % manj energije kot običajna pečica.


Uporabniku prijazne funkcije:  Poleg tega, da je Cosorijev cvrtnik na vroč zrak z dvema košarama enostaven za čiščenje in ga je mogoče celo pomivati v pomivalnem stroju, ima tudi druge uporabniku prijazne funkcije. Njegovo čisto in enostavno upravljanje z gumbi na dotik omogoča prilagajanje stopnje toplote, časa kuhanja in prednastavljenih programov. Seveda boste našli tudi odlične recepte Cosori Chefs, do katerih lahko v nekaj sekundah dostopate prek brezplačne aplikacije VeSync.


POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

PRILOŽENI DOKUMENTI

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!