Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Splošni pogoji in pravila

Splošni pogoji in pravila

Spletno mesto Cosori, ki je na voljo na https://www.cosori.hu, je v lasti in upravljanju podjetja JPK Trading, vpisanega v poslovni register pod št. 15-09-085686 z edinstveno identifikacijsko kodo(VAT ID) HU26547905 (v nadaljevanju "JPK Trading" ali "prodajalec").

 

Dostop do te spletne strani in oddaja naročil prek nje sta dovoljena samo v skladu s spodnjimi Pogoji in Pravila ("P&P"), Politiko zasebnosti ter veljavnimi pravnimi predpisi.

 

1. DEFINICIJE

 

Stranka: vsaka fizična oseba, stara najmanj 18 let, ali pravna oseba, ki dostopa do spletnega mesta cosori.si z ustvarjanjem in uporabo računa stranke ali ki odda naročilo brez ustvarjanja računa, potem ko je predhodno izrazila svoje strinjanje s temi Pogoji in pravili.

 

Račun stranke: del spletne strani, do katerega se dostopa prek e-poštnega naslova in gesla, ki stranki omogoča oddajo naročil in kjer se nahaja tudi zgodovina oddanih naročil. Stranka je odgovorna in bo zagotovila, da so vsi podatki, vneseni ob ustvarjanju računa, pravilni, popolni in aktualni.

 

Uporabnik: kupec ali obiskovalec, ki uporablja spletno stran.

Nakupovalna košarica: razdelek spletnega mesta, kjer se vnesejo izdelki, ki jih kupec izbere za nakup.

 

Izdelek: vsak artikel, prikazan na spletni strani cosori.si, ki je v času oddaje naročila na voljo in ga je treba dostaviti kupcu na podlagi njegovega naročila;

 

Naročilo: prenos s strani stranke na spletni strani z izpolnitvijo obveznih podatkov o nameri nakupa izdelka, predstavljenega na spletni strani. Samodejna potrditev naročila na spletni strani ne ustvarja pogodbenih obveznosti.

 

Sprejem naročila: je e-poštno sporočilo, ki ga pošlje operater po preverjanju prisotnosti izdelka v skladišču in vsebuje podrobne informacije o dostavi.

 

Mnenja: pisna ocena uporabnika o lastnostih in načinu uporabe izdelka, napisana na podlagi osebnih izkušenj, iz katere je razvidno, ali izdelek ustreza navedenim specifikacijam ali ne.

 

2. POGODBENI POGOJI

 

Spletna stran cosori.si je namenjena spletni prodaji izdelkov. Naročila lahko oddate z ustvarjanjem računa stranke na strani ali brez računa.

 

2.1. Račun Stranke

 

Za lažji prenos prihodnjih naročil, kot tudi za dostop do zgodovine vaših naročil, lahko ustvarite račun stranke na strani, tako da kliknete ustrezni gumb in vnesete potrebne podatke za registracijo in obdelavo vaših naročil. , kot so: elektronski naslov, priimek, priimek, telefonska številka; nastavite osebno geslo.

 

Želene izdelke lahko naročite brez ustvarjanja računa stranke, tako da v poseben obrazec, ki je na voljo na spletnem mestu, vnesete podatke, potrebne za upravljanje vašega naročila.

 

2.2. Pošiljanje in sprejem naročila

 

2.2.1. Za oddajo spletnega naročila izberite želene izdelke in jih dodajte v košarico s pritiskom na gumb "Dodaj v košarico". Ko končate z dodajanjem vseh želenih izdelkov v košarico, pojdite v "Košarica". Tukaj lahko enostavno preverite cene in spremenite količine izdelkov. Za nadaljevanje na naslednji korak se morate prijaviti ali vnesti podatke, ki so potrebni za upravljanje vašega naročila, v poseben obrazec, ki je na voljo na spletnem mestu cosori.si:

 

Če že imate račun stranke na strani, samo izpolnite polja z e-poštnim naslovom, geslom in pritisnite gumb "Prijava".

 

Če po ustvarjanju računa stranke želite oddati prvo spletno naročilo na strani cosori.si, izpolnite polja z: E-poštni naslov, Geslo, Telefonska številka, Način prevoza, Način plačila, preverite povzetek naročila, preverite možnost "Prebral sem in sprejemam pogoje nakupa in plačilne obveznosti, povezane z naročilom." in nato pritisnite gumb "Pošlji naročilo".

 

Če želite naročilo oddati brez ustvarjanja uporabniškega računa, izpolnite polja z: E-naslov, Priimek, Priimek, Telefonska številka, Način prevoza, Način plačila, preverite povzetek naročila, označite možnost " Prejel sem in sprejemam pogojih nakupa in plačilni obveznosti, povezani z naročilom." in nato pritisnite gumb "Pošlji naročilo".

 

2.2.2. Naročila bo cosori.si obdelal v vrstnem redu, kot so poslana. V zvezi s tem opozarjamo, da zaradi tehničnih razlogov posodobitve zaloge izdelkov, prikazane na spletni strani, ni mogoče izvesti takoj/v realnem času v trenutku dodajanja izdelka v nakupovalno košarico, saj je potreben interval posodobitve.

 

Tako vas obveščamo, da obstaja možnost, predvsem v primeru izdelkov z omejeno zalogo, da želeni izdelek v trenutku dodajanja v košarico ne bo več na voljo. Zato upoštevajte, da bo dejanska razpoložljivost izdelka potrjena v postopku sprejema naročila. V primeru naročil, ki vsebujejo izdelke v prednaročilu, bodo le-ti upoštevani v vrstnem redu prejema in v okviru razpoložljive zaloge, v skladu s postopkom sprejema naročila.

 

2.2.3. Potrditev prenosa vašega naročila, ki jo samodejno ustvari cosori.si, ne pomeni sprejema naročila ali sprejema naročila s strani prodajalca v smislu določb čl. 8. odst. (9) Odloka o izrednih dogodkih št. 34/2014 glede pravic potrošnikov v pogodbah, sklenjenih s strokovnjaki, kot tudi za spremembo in dopolnitev nekaterih normativnih aktov ("EUL 34/2014"). Prodajalec registriranega naročila, za katerega ni bilo poslano potrdilo o sprejemu naročila, v nobenem trenutku ne obravnava kot vrednost pogodbe, temveč le kot izraz namena nakupa.

 

2.2.4. Prodajalec bo obvestilo o prevzemu naročila poslal po elektronski pošti po preverjanju prisotnosti izdelka v skladišču in bo vseboval podatke o dostavi.

 

2.2.5. Sprejem naročila poteka elektronsko (e-pošta). Določitev upravičenca, ki ni registrirani imetnik računa stranke, lahko povzroči napake programske opreme, za katere prodajalec ni odgovoren. Naročilo bo sistem zavrnil in ne bo veljavno, saj je možno blokirati račun stranke. Če podatki o stranki niso resnični ali pravilni, lahko prodajalec zavrne izpolnitev naročila tudi v primeru njegovega predhodnega sprejema, s čimer je sprejetje napačno in pogodba nična.

 

2.2.6. Prodajalec lahko naročilo zavrne, če zaloga ni na razpolago ali zaradi nepredvidljivih in od njegove volje neodvisnih razlogov, ugotovljenih pred odpremo (morebitna poškodovana embalaža ali nedelovanje zaradi skladiščenja ali transporta ali drugi vzroki, ki jih prodajalec ne more pripisati). ), tako da naročenih izdelkov ni mogoče dostaviti v tem stanju. V tem primeru je uporabnik v najkrajšem možnem času obveščen s strani prodajalca po elektronski pošti o popolni ali delni zavrnitvi naročila oziroma o razlogu za to zavrnitev in če je vplačal denarni znesek na račun prodajalca. ali je bil denarni znesek blokiran, bo ta znesek v najkrajšem možnem času vrnjen ali deblokiran na računu, s katerega je bilo plačilo izvedeno,

 

2.2.7. Sprejem naročila bo izveden v skladu s stanjem zalog izdelkov od datuma pošiljanja naročila. V zvezi s tem upoštevajte stanje zalog, kot je navedeno za vsak izdelek na spletni strani cosori.si:

 

Izdelek je na zalogi: naročeni izdelek je prisoten v skladišču prodajalca in bo dobavljen v skladu s pogodbenimi pogoji, po prevzemu naročila s strani prodajalca. Za izdelke na zalogi bo potrdilo o prevzemu naročila poslano v največ 24 urah po oddaji naročila. Če v 24 urah po oddaji naročila ne prejmete samodejnega potrditvenega e-poštnega sporočila, nas kontaktirajte, saj vaše naročilo morda ni bilo prejeto zaradi tehničnih razlogov.

 

Omejena zaloga:  na zalogi so še največ 3 izdelki, kot so prikazani na spletnem mestu cosori.si, in se je mogoče sklicevati na zavrnitev naročila, če se ugotovi, da ne delujejo ali imajo poškodovano embalažo, npr. zaradi česar sprejem naročila ni zagotovljen. Sprejem naročila, vključno s pogoji dostave, bo opravljen preko elektronske pošte, ki jo pošlje prodajalec. Za izdelke na zalogi bo potrdilo o prevzemu naročila poslano v največ 24 urah po oddaji naročila.

 

Prednaročilo: Izdelki so na voljo samo po prednaročilu, pod pogoji, navedenimi za vsak izdelek posebej. Sprejem naročila in pogoji dostave se izvedejo po e-pošti, ki jo pošlje prodajalec in je odvisno od dogovora dobavitelja. Dobavni rok je lahko dolg in ni fiksen ter je pogojen z dobaviteljem in njegovimi politikami glede zadevnih izdelkov, ki se lahko spremenijo neodvisno od volje prodajalca. Prodajalec ne prevzema nobene odgovornosti za dostavo teh izdelkov. Zaradi nepredvidenih razlogov se rok dobave izdelkov v prednaročilu lahko spreminja, predviden datum ob oddaji naročila kot tudi datum dostave se lahko spremeni do dejanskega prihoda izdelka. Oddaja prednaročila ne povzroči obveznosti dostave za prodajalca.

 

2.2.8. Osnova tako sklenjene pogodbe bodo sedanji Splošni pogoji, poleg njih pa tudi garancijski list, ki ga izda prodajalec ali eden od njegovih dobaviteljev. Z oddajo naročila na spletni strani se uporabnik strinja z načinom komuniciranja, s katerim prodajalec opravlja svoje poslovanje (e-pošta). Fiskalni dokumenti in garancijski list bodo poslani po e-pošti in na zahtevo natisnjeni na papirju, tako da označite ustrezno možnost na strani cosori.si.

 

2.2.9. Če zavrnete, vrnete ali zavržete 2 naročila ali izdelka, potem ko prodajalec sprejme ta naročila, si pridržujemo pravico zavrniti izpolnitev prihodnjih naročil, oddanih na isti naslov za dostavo.

 

2.3. Plačilo izdelkov

 

Načini plačila, ki jih sprejema cosori.si, so naslednji: (1) plačilo po povzetju; (2) plačilo s bančno elektronsko kartico(SimplePay), (3) plačilo po predračunu.

 

Boni/kuponi bodo uporabljeni v skladu s predpisi in/ali politikami, v skladu s katerimi so bili podeljeni. Bonov/kuponov ni mogoče kombinirati z drugimi boni/kuponi ali popusti in jih ni mogoče pretvoriti v denar (ni mogoče zahtevati njihove protivrednosti).

 

Za izdelke, ki so na voljo v prednaročilu, je možno plačilo po povzetju le po odpremi izdelka, potem ko je prispel od dobavitelja.

 

2.4. Dostava izdelkov

 

2.4.1. Dostava izdelkov iz naročila, ki ga je prodajalec sprejel po elektronski pošti, se izvaja s kurirjem (GLS) na naslov, ki ga kupec navede v postopku oddaje naročila. Izdelek bo poslan skupaj s spremnimi dokumenti, ki jih zahteva veljavna zakonodaja. Za pogodbeno razmerje veljajo ponovno objavljena določila GEO 34/2014, tako kupljeni izdelki so lahko predmet postopka odstopa od pogodbe.

 

2.4.2. Če je eden od kupljenih izdelkov v prednaročilu, bo paket dostavljen, ko bo prispel na zalogo, tudi če so ostali izdelki v naročilu na zalogi.

 

2.4.3. Dostava izdelkov, naročenih preko spleta, se izvaja samo na ozemlju Romunije, preko hitre kurirske službe Packeta. Za vsako spletno naročilo se zaračuna strošek pošiljanja v višini 6,99 EUR, ki bo ločeno prikazan na naročilu in računu. Naročila v vrednosti nad 60,00 EUR imajo brezplačno dostavo.

 

2.4.4. Naročila, oddana do 15:45 in za katera je prodajalec poslal potrdilo o sprejemu naročila, bodo dostavljena v 24 urah po prejemu naročila. Naročila, oddana po 15.45, bodo dostavljena v 48 urah po prejemu naročila. Naročila, oddana po 15.45 v petek, soboto in nedeljo, bodo obdelana prvi delovni dan in dostavljena v 24 urah po prejemu naročila.

 

V vseh primerih lahko na dobavni rok vpliva razpoložljivost izdelkov na zalogi. Oglejte si določila v zvezi z oddajo in sprejemom naročila v razdelku Pogoji in določila na spletnem mestu.

 

2.4.5. Po dostavi izdelkov priporočamo, da preverite vsebino paketa, celovitost in izgled izdelkov in dodatkov. Morebitna reklamacija mora biti podana pisno ali po telefonu v največ 24 urah od dostave izdelkov. Morebitne kasnejše reklamacije v zvezi s tem ne bodo upoštevane.

 

2.4.6. Če prodajalec svoje obveznosti dobave izdelkov ni izpolnil pravočasno, najkasneje v 30 dneh od prevzema naročila, razen če se kupec in prodajalec nista drugače dogovorila o roku dostave, lahko kupec zahteva, da dobava v dodatnem roku, glede na okoliščine. Če prodajalec ne dostavi izdelkov v posameznem dodatnem roku, ima kupec pravico do preklica naročila. V tem primeru bo prodajalec brez nepotrebnega odlašanja povrnil vse zneske, ki jih je kupec plačal po naročilu, najkasneje v 7 dneh od datuma, ko je kupec sporočil svojo odločitev o preklicu naročila.

 

Ne odgovarjamo za zamude, ki so posledica dejavnosti kurirskih podjetij. Časi dostave se lahko zamaknejo za časovno obdobje, ki je izven nadzora JPK Trading zaradi zamud kurirja. Z oddajo naročila na spletni strani se strinjate s tem dejstvom, saj ste obveščeni o morebitnih zamudah pri dostavi izdelkov, tako prek teh pogojev in pogojev kot prek elektronskega sporočila o sprejemu naročila.

 

3. OMEJITVE PRAVIC INTELEKTUALNE LASTNINE

 

3.1. Spletnega mesta cosori.si ali katerega koli njegovega dela ni dovoljeno reproducirati, podvajati, kopirati, prodajati, preprodajati, obiskovati ali kako drugače izkoriščati v komercialne namene brez izrecnega pisnega soglasja JPK Trading.

 

3.2. Uporabniki, ki naložijo avtorsko zaščitena gradiva na spletno stran cosori.si, prevzamejo odgovornost za uporabo teh materialov in podjetju JPK Trading in njegovim podružnicam podeljujejo neizključno pravico do uporabe, razmnoževanja, spreminjanja, prilagajanja, objave, prevajanja in prikazovanja po vsem svetu, za za nedoločen čas, brez nadomestila, nepreklicno in v celoti podlicencirano, v skladu z namenom, za katerega so bili ti materiali naloženi na spletno mesto cosori.si. Tako izjavljate in jamčite, da ste lastnik ali nadzornik vseh pravic do vsebine, ki jo objavite, da je ta vsebina točna, da uporaba vsebine, ki jo posredujete, ne krši veljavnih zakonov in ne bo povzročila škode nobeni osebi ali subjektu.

 

3.3. JPK Trading ima pravico, vendar ne obveznosti, spremljati in urejati ali odstraniti katero koli dejavnost ali vsebino, ki se mu zdi neprimerna s spletne strani cosori.si. JPK Trading ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, ki jo objavite vi ali katera koli tretja oseba.

 

3.4. JPK Trading in njegove podružnice spoštujejo intelektualno lastnino. Če menite, da je bilo vaše delo kopirano na način, ki predstavlja kršitev avtorskih pravic, se obrnite na nas in oddajte zahtevo za ustavitev kršitve avtorskih pravic.

 

4. POVEZAVE DO SPLETNIH MESTI TRETJIH OSEB

 

To spletno mesto lahko vsebuje odhodne povezave do drugih spletnih mest. Za te povezave lahko veljajo izjeme od zgoraj navedenega v skladu z informacijami, predstavljenimi na ustreznih spletnih mestih.

 

JPK Trading ne prevzema nikakršne odgovornosti za dejanja, izdelke in vsebine vseh njih in katerih koli drugih tretjih oseb.

 

Spletna mesta tretjih oseb so na voljo takšna, kot so, brez kakršnih koli jamstev, izrecnih ali implicitnih, glede primernosti za določen namen ali popolne in neprekinjene funkcionalnosti, brez prekinitev ali napak.

 

5. RAZPOLOŽLJIVOST SPLETNE STRANI, OMEJITVE UPORABE IN SPREMEMBE

 

5.1. Dostopnost spletne strani cosori.si

 

Spletno mesto cosori.si je na voljo takšno, kot je. JPK Trading ne daje nikakršnih zagotovil ali jamstev, izrecnih ali implicitnih, glede delovanja spletnega mesta ali informacij, vsebine, gradiva ali izdelkov, ki so na njem vključeni.

 

5.2. Omejitve uporabe

 

Stranke in uporabniki spletnega mesta cosori.si lahko objavljajo ocene ali komentarje ali pošiljajo vprašanja, če njihova vsebina ni nezakonita, opolzka, grozeča, obrekljiva, posega v zasebnost in ne krši pravic intelektualne lastnine. Tudi pod temi pogoji si JPK Trading pridržuje pravico, da vseh prejetih ocen ne prikaže na spletni strani.

 

5.3. Ocene in komentarji

 

Pisanje mnenj in komentarjev lahko izvajajo uporabniki in stranke v razdelku »Mnenja«. Pisne informacije so lahko pozitivne ali negativne in se nanašajo na lastnosti in način uporabe izdelka. Ob oddaji ocene ali komentarja uporabnik prodajalcu podeljuje neizključno, nepreklicno, trajno, ozemeljsko neomejeno pravico do uporabe, reprodukcije, spreminjanja, prilagajanja, objave, prevajanja, distribucije in prikazovanja te vsebine.

 

Pri pisanju ocene ali komentarja je vsak uporabnik dolžan upoštevati naslednja pravila:

 

a. Za opis samo lastnosti in/ali načina uporabe izdelka, pri čemer se izogibajte informacijam in vidikom, ki se lahko sčasoma spremenijo (cena, ponudbe in promocijski paketi);

 

b) Pisati v romunščini. Izjema so besede ali izrazi v imenih izdelkov in tisti, ki se pogosto uporabljajo v medijih, povezanih z zadevnim področjem;

 

c) uporabljati primeren, nežaljiv jezik, brez izrazov, ki bi lahko užalili ali prizadeli drugega uporabnika;

 

d) zagotoviti, da so vneseni podatki resnični, pravilni, nedvoumni in v skladu z veljavno zakonodajo, pri čemer se upoštevajo tudi pravice drugih strank, avtorske pravice, komercialne pravice ali druge lastninske pravice, javnost, zasebnost, dobro vedenje ali ugled drugih;

 

e. Ne bo uporabljal povezav (URL-jev) do drugih komercialnih spletnih mest, ki izvajajo isto vrsto komercialne dejavnosti kot prodajalec. Ne poskušate prevarati storitev, ki jih ponuja prodajalec, ali vnašati ocen in komentarjev, ki vsebujejo informacije oglaševalske narave;

 

f) Ne bo posredoval ali zahteval, na kakršen koli način in v kakršnem koli obsegu, osebnih podatkov ali drugih informacij, ki bi lahko povzročile razkritje osebnih podatkov;

 

g. Ne bo uporabljal ocen in komentarjev kot sredstva komunikacije s prodajalcem. V tem smislu lahko uporabnik uporablja kontaktne podatke prodajalca, prikazane na spletni strani cosori.si;

 

h) ne bo uporabljal vulgarnih besed, nespodobnih, pornografskih vsebin ali vsebin, ki spodbujajo sovraštvo, rasizem, ksenofobijo;

 

i. da ne bo posredoval lažne, obrekljive, oglaševalske vsebine ali vsebine, ki bi lahko predstavljala dejanja nelojalne konkurence;

 

j. Ne uporabljajte lažnega e-poštnega naslova, se lažno predstavljate ali zavajajte.

 

JPK Trading si pridržuje pravico odstraniti ali urediti takšno vsebino, če jo zazna.

 

5.4. Nepravilna uporaba spletne strani cosori.si

 

5.4.1. JPK Trading si pridržuje pravico, da zavrne uporabo spletnega mesta cosori.si za oddajo naročil: (i) če menimo, da morda kršite te P&P, (ii) če zlorabljate spletno mesto (npr. na nelegitimen način) (iii) kadar za to obstaja komercialna utemeljitev ali (iv) če vaši identifikacijski podatki niso pravilni ali resnični.

 

5.4.2. Prepovedana je uporaba spletne strani cosori.si ali njene vsebine na način, ki moti druge uporabnike, krši njihove pravice, moti pravilno delovanje spletne strani ali vpliva na informacije, predstavljene na strani in/ali programsko opremo, ki nadzoruje njeno delovanje. Uporaba strani pod lažnim imenom ali mimo varnostnih ukrepov, ki veljajo za blokirane dele strani, ni dovoljena. Prepovedana je uporaba spletnega mesta ali njegove vsebine na način, ki predstavlja ali spodbuja vedenje, ki se lahko šteje za kaznivo, vključuje civilno odgovornost ali krši veljavno zakonodajo.

 

Tako kot uporabnik spletnega mesta cosori.si prevzemate naslednje obveznosti:

 

a. Za uporabo spletnega mesta samo v zakonite namene.

 

b) zagotoviti točne in popolne podatke pri ustvarjanju računa stranke;

 

c) ne zlorabljajte spletnega mesta cosori.si v nasprotju z zakonom ali temi pogoji in s tem vplivate na funkcionalnost;

 

d. Oddajati samo tista naročila, ki jih nameravate izpolniti. V primeru oddaje lažnih ali goljufivih naročil si pridržujemo pravico do preklica navedenih naročil in obvestila pristojnim organom;

 

e) spoštovati pravice intelektualne lastnine glede katerega koli elementa na spletnem mestu cosori.si;

 

f. Da ohranite zaupnost poverilnic računa stranke in nas obvestite, če sumite, da nekdo drug pozna vaše poverilnice ali uporablja vaš račun stranke.

 

6. CENA IZDELKOV

 

Cena prodanih izdelkov bo prikazana v realnem času na spletni strani cosori.si v eurih/EUR in vključuje davek na dodano vrednost.

 

Cene izdelkov se lahko kadar koli posodobijo/spremenijo in ta sprememba bo nadomestila vse predhodno določene cene. Cene bodo veljale za vaše naročilo od trenutka, ko je dejansko oddano, odvisno od potrditve naročila.

 

7 GARANCIJA

 

7.1. Za vse izdelke, ki jih prodaja JPK Trading, veljajo garancijski pogoji v skladu z veljavno zakonodajo in komercialnimi politikami proizvajalcev.

 

7.2. Garancijsko potrdilo bo poslano po elektronski pošti. Zahtevate lahko popravilo ali zamenjavo, razen če je eno ali drugo nemogoče ali bi prodajalcu povzročilo nesorazmerne dodatne stroške v primerjavi s katero koli drugo zahtevo, ki ste jo morda podali. Upoštevajte, da vsak nepooblaščen poseg razveljavi garancijo za izdelek. Nepooblaščeni posegi vključujejo (brez omejitev) naslednje situacije:

 

    Izdelek ni bil uporabljen v skladu z navodili, opisanimi v uporabniškem priročniku;

 

    Izdelek ni bil uporabljen za namen, za katerega je bil ustvarjen;

 

    Pomanjkanje ali poškodba proizvajalčevih ali prodajalčevih pečatov ali napisov na izdelkih;

 

    Pomanjkanje ali poškodba proizvodne serije; odpiranje opreme ali zapečatenih komponent izdelkov;

 

    posegi na izdelkih s strani nepooblaščenih s strani prodajalca oseb;

 

    Toplotne, mehanske in plastične poškodbe izdelkov zaradi požarov, nesreč ali malomarnosti pri uporabi, prisotnosti sledi stika s tekočino ali drugimi snovmi, sledi oksidacije zaradi uporabe v prostorih s paro ali prekomerno vlažnostjo, čezmernega prahu;

 

    Napake, ki nastanejo zaradi prevoza, ravnanja, skladiščenja, namestitve in uporabe izdelkov v neprimernih pogojih.

 

V zgornjih primerih bodo popravila, ki jih dovoljuje proizvajalec in so možna, opravljena proti plačilu.

 

Vsa vprašanja v zvezi z garancijo rešujemo preko elektronskega naslova hello@cosori.si. Če težavo prijavite na navedeni elektronski naslov, vam izdelka ni treba nikamor odnesti, po njem bomo poslali kurirja.

 

8. ODPOVED ODGOVORNOSTI IN OMEJITEV ODGOVORNOSTI

 

8.1. Niti JPK Trading niti katera koli druga stranka, vključena v ustvarjanje, izdelavo ali dostavo tega spletnega mesta, ni odgovorna za kakršno koli izgubo, škodo ali stroške, vključno z neposredno ali posredno škodo, ki izhaja iz ali v povezavi z uporabo spletnega mesta (vključno z odgovornostjo za prepozen ali nepravilen prenos informacij, prekinitev, začasna ukinitev ali ukinitev strani). Hkrati JPK Trading ne prevzema odgovornosti za poškodbe opreme ali viruse, ki bi lahko okužili vaš računalnik zaradi dostopa, uporabe ali obiska strani ali uporabe njene vsebine.

 

8.2. JPK Trading ne nudi nobenih jamstev, implicitnih ali eksplicitnih, glede dostopa uporabnikov do spletnega mesta cosori.si. V zvezi s tem JPK Trading ne nudi nobenega jamstva, da bodo spletna stran cosori.si in predstavljene informacije ustrezale uporabnikovim zahtevam, da stran ne bo imela prekinitev, da bo informacije posredovala takoj, da bo varna in napaka. prost.

 

8.3. Obisk spletne strani cosori.si poteka na lastno odgovornost uporabnikov.

 

8.4. Vsa gradiva in/ali informacije, prenesene ali pridobljene na drug način kot rezultat uporabe spletnega mesta cosori.si, uporabljate na lastno odgovornost.

 

8.5. Prav tako ne moremo zagotoviti, da bodo kateri koli izdelki, ki so trenutno na voljo na spletnem mestu cosori.si, na voljo kadar koli. Tako si pridržujemo pravico, da kadar koli prenehamo prodajati določen izdelek.

 

9. SPREMEMBE DOLOČIL IN POGOJEV

 

9.1. JPK Trading si pridržuje pravico, da občasno posodablja in spreminja ta dokument v skladu z veljavno romunsko zakonodajo, da odraža vse spremembe v načinu in pogojih delovanja spletnega mesta cosori.si ali kakršne koli spremembe zakonskih zahtev.

 

9.2. Za vaša naročila bodo veljali pogoji, ki veljajo v času oddaje naročila, odvisno od potrditve naročila s strani prodajalca.

 

10. VELJAVNO PRAVO

 

Ta določila in pogoji uporabe so urejeni in razloženi v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Kadar sporazumne rešitve ni mogoče doseči O reševanju morebitnih sporov v zvezi s Pogoji uporabe bodo odločala pristojna sodišča.

 

11. PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE, Sklenjene na daljavo

 

11.1. Stranka fizična oseba kot potrošnik po 43. členu Zakona o varstvu potrošnikov, ima 14-dnevni rok za odstop od pogodbe, sklenjene na daljavo, ne da bi mu bilo treba odločitev o odstopu utemeljiti in brez kakršnih koli drugih stroškov, razen neposrednih. v zvezi z vračilom izdelkov.

 

11.2. Navedeni odstopni rok poteče v 14 dneh od datuma, ko stranka ali tretja oseba, ki ni prevoznik in jo določi stranka, fizično prevzame izdelke.

 

11.3. V skladu z določbami Zakona o varstvu potrošnikov (ZVPot) ima vsaka fizična oseba ali skupina fizičnih oseb, združenih v združenja, ki delujejo zunaj svoje komercialne, industrijske ali proizvodne dejavnosti, možnost odstopa od pogodbe, sklenjene na oddaljenost, obrtniška ali liberalna. Za pravne osebe tudi veljajo te odločbe.

 

11.4. Pred iztekom odstopnega roka naročnik obvesti JPK Trading o svoji odločitvi o odstopu od pogodbe. V ta namen lahko stranka izbere eno od naslednjih možnosti:

 

a. za uporabo modela elektronskega obrazca za vračilo izdelkov, poslanega na elektronski naslov skupaj z računom oddanega naročila;

 

b. dati katero koli drugo nedvoumno izjavo, v kateri izrazi svojo odločitev o trajnem odstopu od pogodbe; oz

 

11.5. JPK Trading bo stranki brez odlašanja sporočil potrdilo o prejemu obrazca in/ali odločitev o odstopu, stranka pa mora slediti navodilom v e-pošti. Če na spletni strani izpolnite obrazec za vračilo izdelka, vam bomo na navedeni elektronski naslov poslali potrdilo o prejemu zahtevka za odstop od pogodbe.

 

11.6. JPK Trading ne povrne dodatnih stroškov, če je stranka izrecno izbrala drugačno vrsto dostave od standardne dostave, ki jo ponuja JPK Trading.

 

11.7. Razen če JPK Trading ni ponudil neposrednega/neposrednega prevzema izdelkov nazaj, stranka vrne izdelke ali jih preda JPK Tradingu ali osebi, ki jo JPK Trading pooblasti za prevzem izdelkov, brez nepotrebnega odlašanja in najkasneje v 14 dneh od dne datum, ko je JPK Trading sporočil svojo odločitev o odstopu od pogodbe/o odstopu od naročila, ki ga je potrdil in dostavil JPK Trading. Pogoj se upošteva, če JPK Trading ponudi dobre poslovne odnose za izpolnitev in plačilo formalnosti v zvezi s pošiljanjem kurirja, če po e-pošti sprejmete kurirja, ki ga navede naše podjetje.

 

11.8. Stranka je odgovorna za zmanjšanje vrednosti izdelkov, ki je posledica manipulacij, ki niso potrebne za določitev narave, kakovosti in delovanja izdelkov.

 

11.9. Izdelek bo vrnjen v celoti, po možnosti z nepoškodovano embalažo, dodatki, navodili za uporabo in nagradami (če so bile ponujene v okviru promocij). Če se je vrednost izdelka, vrnjenega v zakonsko določenem roku, zmanjšala po krivdi stranke (v 14-dnevnem obdobju je treba izdelek uporabiti samo za testiranje načina delovanja) ali postane neskladen za prodajo, potem znesek, vrnjen stranki, bo ustrezno zmanjšan v skladu z veljavno zakonodajo.

 

11.10. Po prejemu izdelka JPK Trading pošlje kupcu pisno obvestilo (po elektronski pošti) o prejemu paketa, produkt pa preda servisu za preverjanje njegove celovitosti in funkcionalnosti le v primeru preteka zgoraj navedenih zakonskih rokov. spoštovana. V nasprotnem primeru je kupec o zavrnitvi vračila obveščen po elektronski pošti.

 

11.11. Po pregledu izdelka v uporabi servisni strokovnjak pripravi dokument o zmanjšanju vrednosti izdelka (če obstaja), znesek, vrnjen stranki, se ustrezno zmanjša.

 

11.12. JPK Trading povrne vrednost izdelka z enakimi načini plačila, kot jih je stranka uporabila za prvo transakcijo, razen če se je stranka strinjala z drugačno metodo plačila in pod pogojem, da ji po plačilu ni treba plačati provizije. vračilo in/ali je bilo plačilo opravljeno v gotovini, v tem primeru bo cena povrnjena na bančni račun, ki ga navede stranka. V primeru kartičnih transakcij prek spleta je treba zneske vrniti na račun, s katerega je bilo plačilo opravljeno. V primeru uveljavljanja pravice do odstopa vse neposredne stroške v zvezi z vračilom izdelkov, vključno s stroški prevoza, nosi kupec in se ne vračajo. Ne moremo sprejeti dostave izdelka s kurirsko službo ali s plačilom.

 

11.13. Prodajalec ni odgovoren za zamude, ki so posledica nepravilnih in/ali netočnih številk bančnih računov ali poštnih naslovov, ki jih je posredoval kupec.

 

12. RAZNO

 

12.1. Niti stranka niti JPK Trading nista odgovorna za neizpolnjevanje ali nepravilno izpolnjevanje obveznosti, prevzetih s tem sporazumom ali jih nalaga zakonodaja v zvezi s tem, če je takšno neizpolnjevanje pravočasno in/ali pravilno, v celoti ali delno, zaradi višje sile ali naključnega dogodka.

 

12.2. V skladu z zakonskimi določili ste dolžni ločeno zbirati električne in elektronske odpadke (»OEEO«) in jih oddati v pooblaščene zbirne centre za zbiranje OEEO.

 

12.3. Informacije o varstvu vaših osebnih podatkov so podrobno navedene v Politiki zasebnosti, ki je na voljo v posebnem razdelku spletnega mesta cosori.si.

 

12.4. Ta spletna stran uporablja piškotke. Naša politika piškotkov je na voljo v razdelku Politika zasebnosti.

 

12.5. Vaše pritožbe ali zahteve v zvezi z uporabo spletnega mesta lahko oddate tukaj:

 

JPK Trading

 

E-pošta: hello@cosori.si

 

Analizirali jih bomo in nanje odgovorili v največ 30 delovnih dneh od prejema, če jim je priloženih dovolj podatkov za identifikacijo.

 

Če se želite obrniti na nacionalni organ za varstvo potrošnikov, lahko odprete povezavo: https://www.gov.si/teme/varstvo-potrosnikov/.