Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

ČIPS IZ BUČK

 

PORCIJE
4
osebe

PRIPRAVA
10
minut

DEHIDRACIJA
12
ur

SESTAVINE

  • 2 bučki
  • 14 ml oljčnega olja
  • 3 g česna v prahu
  • 2 g čebule v prahu
  • 2 g paprike
  • 1 g črnega popra
  • 3 g soli

PRIPRAVA

1. Narežite bučko na 6 milimetrov debele rezine.

2. Zmešajte olivno olje, česen, čebulo, papriko, poper in sol v skledi. Dodajte bučke in vse skupaj dobro premešajte.

3. Razporedite rezine bučk enakomerno po predali sušilnika hrane Cosori.

4. Sušite pri 75 °C 12 ur ali dokler ni gotovo.

 

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link