Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro CAF-L501-KEU

Cosori
169,99€
Količina:db
Ni ocenjeno

9 prednastavljenih programov

Prostornina: 1,8 kg / 4,7 l

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

90 % manj maščob

Moč: 1500 W

TEŽA:    4,54 kg

DIMENZIJE:    27,2 × 27,2 × 30,3 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CAF-L501-KEU
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
169,99€
Količina:db

OPIS

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro je popolnoma nov model z inovativno tehnologijo, sodobnim dizajnom in veliko zmogljivostjo. 
Hitro je postal eden najbolj priljubljenih modelov v Evropi, saj ima vse funkcije, ki jih iščete, in še več! Za upravljanje funkcij, kot sta »predgretje« ali »ohranjanje toplote« ali 9 prednastavljenih programov za pripravo obrokov, je potreben le dotik gumba. Cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro ima izboljšano temperaturno zmogljivost do 230 °C, zaradi edinstvene tehnologije Air Crisp pa omogoča 20 % hitrejše predgretje.

Cvrtnik
na vroč zrak Cosori Pro

CVRTNIK NA VROČ ZRAK


2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva

Tehnični podatki cvrtnika na vroč zrak


9 prednastavljenih programov
Cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro ima 9 nastavljivih programov, s katerimi lahko s pritiskom na gumb nastavite čas in temperaturo pečenja hrane, ki jo želite pripraviti. Izbirate lahko med govedino, piščancem, pečenim krompirjem, zamrznjeno hrano, zelenjavo, slanino in morskimi sadeži.

Bolj zdrava alternativa (90 % manj maščob)

Hrana, pripravljena v cvrtniku na vroč zrak Cosori Pro, je varna za uživanje. Hrano lahko pripravite z do 90 % manj maščobe, kar prispeva k bolj zdravi prehrani. Hrana ima enako prijeten okus in hrustljavo teksturo.
 

Zmogljivost: 4,7 l (2–4 oseb)
Kompakten in izjemno varčen s prostornino, 4,7-litrska prostornina tega cvrtnika na vroč zrak je kot nalašč za 2–4-člansko družino. Z njo lahko pripravite velike količine hrane, pri tem pa ne zavzema veliko prostora na kuhinjskem pultu.

Knjiga receptov
Aparatu je priložena knjižica z recepti, ki vsebuje posamezne recepte, ki so jih ustvarili kuharji podjetja Cosori. Razvili smo tudi aplikacijo VeSync, v kateri najdete 100 receptov, prilagojenih za cvrtnike na vroč zrak Cosori.

Višja kakovost v krajšem času
Nova tehnologija Air Crisp poskrbi za enakomerno pečenje in hrustljavo teksturo hrane. Funkcija predgretja cvrtnika Cosori Pro je 20 % hitrejša od drugih modelov cvrtnikov in hrano pripravi 1,5 krat hitreje kot običajna pečica!

Varno in enostavno čiščenje
Cosori Pro je izdelan iz materiala, ki se ne prejema, zato ga lahko v nekaj sekundah očistite v pomivalnem koritu ali vstavite v pomivalni stroj.

VSEBINA PAKETA


Cosori Pro - Cvrtnik na vroč zrak

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

100-ODSTOTNA GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro?


Nova zasnova: Cosori Pro ima popolnoma novo in edinstveno zasnovo s pregledno in za uporabo enostavno ploščo na dotik. Zaradi lažje uporabe je ta model zasnovan tako, da je zaslon na vrhu naprave. Omogoča vam pregled nad celotnim postopkom priprave in uporabo različnih funkcij, ne da bi se morali sklanjati.


Edinstvene lastnosti: Ta model ima vgrajenih 9 programov za peko, ki zagotavljajo prvovrstno uporabniško izkušnjo. Popolnoma nova tehnologija Air Crisp in vrhunska zmogljivost pečenja pri 230 °C v aparatu Cosori Pro zagotavljata, da je hrana v hipu zlato rjav zapečena in hrustljava, čas za pripravo pa se lahko občutno skrajša.


90 % manj maščob: Cosori Pro vam omogoča, da lahko brez skrbi jeste katero koli hrano. Jedi, kot so pečeni krompirček, piščančja krila ali spomladanski zvitki, lahko zdaj pripravite z do 90 % manj maščobe. Jed bo imela enako prijeten okus in teksturo z malo olja ali brez njega. Tako vam lahko cvrtniki na vroč zrak Cosori pomagajo pri bolj zdravem življenjskem slogu.

Manjša glasnost aparata: Poleg posodobljenih funkcij ima ta model tudi manjšo glasnost.. Glasnost znaša le 55 dB. Zagotavljamo, da ima Cosori Pro najnižjo glasnost med vsemi drugimi modeli s podobno zmogljivostjo.


30 vrst receptov: Aparat je opremljen s knjigo receptov, ki vsebuje 30 edinstvenih receptov v madžarskem jeziku, ki so jih ustvarili naši kuharji. Preprosti in okusni recepti za zajtrk, kosilo in večerjo. Prenesete lahko tudi aplikacijo VeSync in dostopate do 100 edinstvenih receptov Cosori.


Hitra priprava: Vsi naši modeli Cosori so programirani s tehnologijo hitrega segrevanja, ki zagotavlja hrustljavo teksturo hrane. Ventilatorji oddajajo vroč zrak, ki se giblje 360 stopinj okoli hrane, zaradi česar je pečenje 1,5 krat hitrejše kot v običajni pečici.


Enostavno čiščenje: Odstranljive košare za hrano so iz materiala, ki se ne prijema, in pomagajo prezračevati posodo. Košare za cvrtnik Cosori Original lahko očistite v nekaj sekundah. Lahko jih pomivate v pomivalnem stroju, tudi skupaj z drugimi kuhinjskimi pripomočki.

POMEMBNA VARNOSTNA INFORMACIJA

Na kaj morate biti pozorni pri uporabi cvrtnika na vroč zrak? Z nakupom visokokakovostnega modela, kot je Cosori Smart ali Cosori Premium, si lahko zagotovite dolga leta udobne uporabe. Tukaj je nekaj praktičnih nasvetov, li jih upoštevajte preden začnete uporabljati vaš cvrtnik na vroč zrak Cosori:

Ne poskušajte odpreti zgornjega dela aparata

Tako kot pri večini drugih cvrtnikov na vroč zrak tudi pri odpiranju cvrtnika Cosori obvezno izvlecite predal z uporabo ročaja košare na sprednji strani aparata za pripravo hrane. Ne poskušajte odpreti zgornjega dela cvrtnika na vroč zrak in ga ne uporabljajte kot prostor za odlaganje.

Poiščite primerno mesto

Cvrtnik na vroč zrak postavite na stabilno in ravno površino, ki je odporna na vročino. Za aparatom in nad njim pustite približno 13 cm prostora, da omogočite ustrezen pretok zraka za ventilator naprave.

Pomivanje in poskusna uporaba

Košare pomijte v cvrtniku na vroč zrak in z vlažno krpo očistite notranjost aparata. Cvrtnik nato preizkusite tako, da ga nastavite na 205 °C in za 5 MINUT na funkcijo predgretja.

Ne dotikajte se vročih površin!

Pri odpiranju pladnja uporabite zunanji ročaj posode in se ne dotikajte vročih košar! Priporočljivo je, da se naprava po uporabi hladi 10–30 minut.

V fritezo na vroč zrak ne vlivajte olja

Cvrtnik na vroč zrak ni oljni cvrtnik, zato pazite, da košar ne napolnite z oljem, maščobo za cvrtje ali katero koli drugo tekočino. Če želite uporabiti olje, priporočamo, da hrano pred vstavljanjem v košarico prelijete s približno žlici olja za kuhanje ali uporabite oljni sprej.

Košare za hrano ne napolnite preveč

Za doseganje najboljših možnih rezultatov pečenja je pomembno, da ima vroč zrak dostop do celotne površine živila. Zato nikoli ne polnite živil nad črto »MAX« notranje košare. Če bo v košari preveč živil, se bo hrana spekla neenakomerno.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!