Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

ČESNOV KRUH

 

PORCIJI
4
osebi

PRIPRAVA
5
minut

ČAS KUHANJA
8
minut

SESTAVINE

  • 1 francoska kruhova bageta (305 mm), prerezana po dolžini in širini
  • 4 stroki česna, sesekljani
  • 43 g masla sobne temperature
  • 15 ml olivnega olja
  • 10 g naribanega parmezana
  • 8 g peteršilja, sveže sesekljanega

PRIPRAVA

1. PREREŽITE bageto na pol po dolžini, nato pa vsak kos prerežite na pol po širini, tako da ustvarite štiri 152 mm dolge rezine.

2. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 160 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

3. ZMEŠAJTE česen, maslo in olivno olje, da nastane pasta.

4. NAMAŽITE maso enakomerno na kruh in potresite s parmezanom.

5. POLOŽITE kruh v segret cvrtnik.

6. IZBERITE BREAD (kruh) in pritisnite START/PAUSE.

7. OKRASITE s sveže sesekljanim peteršiljem.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link