Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Bučkin čips

 

PORCIJI
1-2
osebi

PRIPRAVA
5
minut

ČAS KUHANJA
6
ur

SESTAVINE

  • 1 bučka, narezana na 6 mm debele rezine
  • 3 mililitre oljčnega olja
  • 1 gram soli
  • 1 gram črnega popra

PRIPRAVA

1. ZDRUŽITE v skledo vse sestavine in mešajte, dokler se dobro ne povežejo.

2. POLOŽITE bučke v cvrtnik Cosori Air Fryer.

3. IZBERITE funkcijo DEHYDRATE (dehidriranje), nastavite temperaturo na 60 °C in pritisnite START/PAUSE.

4. OBRNITE bučkin čips na polovici časa sušenja, da zagotovite enakomerno dehidracijo.

5. ODSTRANITE bučkin čips, ko končate.

6. POSTREŽITE takoj ali shranite v nepredušni posodi.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link