Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Zakaj je COSORI Dual Blaze vrhunski pripomoček za peko z vročim zrakom?

Cosori Dual Blaze je najnovejša inovacija. naše blagovne znamke. Uporaba je preprosta, tudi če še nikoli niste uporabljali cvrtnika na vroč zrak! Po eni strani vam bomo nudili veliko pomoči, da ga boste v najkrajšem možnem času kar najbolje izkoristili! S pomočjo profesionalnih kuharjev smo razvili več kot 100 receptov, ki so vam lahko v pomoč v vsakdanjem življenju! 

 

S COSORI DUAL BLAZE lahko v udobju svojega doma vsak dan jeste hrano restavracijske kakovosti! Sveže in hrustljave dobrote lahko postrežete na mizi skoraj brez olja!

 

Zakaj je COSORI DUAL BLAZE najvišja raven cvrtja na vroč zrak? Oglejmo si glavne točke!

Njegova uporaba je preprosta in sodobna, saj ga lahko priročno upravljate s pametnim telefonom! Tako vam ni treba stati ob hrani, lahko delato, opravljato svoje delo, le tu in tam pogledati na telefon in se prepričati, da je s hrano vse v redu.   

Ima robustno konstrukcijo in zelo veliko 6,4-litrsko košaro za cvrtnik za peko na vroč zrak.

 

 

za cvrtnik za peko na vroč zrak.  so hrustljave dobrote pripravljene v krajšem času. Še več, medtem ko se po kuhinji širi vonj po najrazličnejših dobrotah, se vam sploh ni treba ukvarjati z obračanjem mesa. Cosori Dual Blaze se namreč ogreva od spodaj navzgor z vrhunsko učinkovitostjo. 

 

Priročna uporaba brez predhodnega segrevanja! Cosori Dual Blaze prekaša profesionalne kuharje in napore kuharjev, da vam v kuhinji ne bo treba preživeti pol dneva. Pomislite, da vam ni treba čakati, da se pečica segreje, ampak samo vstavite hrano, ki jo želite pripraviti, izberete najboljši element menija in počakate, da se hrana sama pripravi.                

Izbirate lahko med 12 različnimi programi, s katerimi lahko selektivno prilagajate čas in temperaturo kuhanja ter tako zagotovite, da bodo načrtovane jedi 100-odstotno pripravljene pri želeni temperaturi in trajanju. V duhu popolnosti, ki zagotavlja kraljevski okus. Vse, kar potrebujete za pripravo okusne hrane brez tveganja!                         

Cosori Dual Blaze ponuja novo izkušnjo v domači kuhinji! Želite vsak dan jesti zdravo in okusno hrano? Toda preveč dela, preveč dolžnosti ter manj časa in energije?

V tem primeru je cvrtnik na vroč zrak COSORI DUAL BLAZE fkot nalašč za vas! Varčujte s časom, energijo, računi za energijo, računi za energijo, hrano - vedno naredite dovolj, da boste lahko dobro jedli! Pri tem vam bo pomagal cvrtnik na vroč zrak COSORI DUAL BLAZE.