Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Dual Blaze

Cosori Dual Blaze je najnovejša inovacijanaše blagovne znamke. Ena izmed glavnih prednosti je, da aparata Dual Blaze ni treba segrevati in da med pripravo hrane ni treba stresati, saj aparat Dual Blaze kuha od spodaj in od zgoraj. Ima robustno konstrukcijo in zelo veliko 6,4-litrsko košaro za cvrtnik za peko na vroč zrak.
Za vse naše modele aparatov Cosori Dual Blaze velja 100-odstotna garancija zadovoljstva, izbirate pa lahko med dvema različnima barvama, ki se ujemata z vašo kuhinjo!
Sortiraj:

Najboljši na podlagi testov iz leta 2021

Aparat Cosori Dual Blaze je najnovejša inovacija najnovejša inovacija. Ena izmed glavnih prednosti je, da aparata Dual Blaze ni treba segrevati in da med kuhanjem ni treba stresati hrane, saj aparat Dual Blaze kuha od spodaj in od zgoraj. Ima robustno konstrukcijo in zelo veliko 6,4-litrsko košaro za cvrtnik za peko na vroč zrak.
Za vse naše modele aparatov Cosori Dual Blaze velja 100-odstotna garancija zadovoljstva, izbirate pa lahko med dvema različnima barvama, ki se ujemata z vašo kuhinjo! 

 
 

2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Dual Blaze  
postane hitro priljubljen v kuhinji?Pecite hitreje in udobneje
Zahvaljujoč posebni tehnologiji 360 ThermoIQTM in dvema grelnima elementoma. S cvrtnikom na vroč zrak Dual Blaze, ki deluje od spodaj navzgor, je kuhanje še bolj otročje zabavno in jedi vam sploh ni treba obračati.


12 različnih funkcij 

S funkcijami, kot so cvrtje na zraku, žar, pečenje na žaru ali pogrevanje. Poleg tega vam posebne metode za pripravo piščanca, zrezkov, ribjih jedi, zelenjave in zamrznjenih živil pomagajo pripraviti dobrote brezhibne kakovosti.

 

Lahko ga upravljate s pametnim telefonom 
V telefon morate namestiti brezplačno aplikacijo VeSync. Tako lahko z aparatom upravljate na daljavo. Iz varnostnih razlogov v aplikaciji postopka pečenja ni mogoče začeti in ustaviti.

Košare iz odebeljenega aluminija 
Ohranja toploto do 3-krat dlje kot aluminijaste košare v drugih cvrtnikih na vroč zrak. Poleg tega imajo zgoščene košare dodatno prednost, saj vam pomagajo pripraviti okusno hrano v bistveno krajšem času.  

20-odstotno povečanje prostornine na 6,4 litra  
Povečana prostornina 6,4 litra Cosori Dual Blaze vam omogoča, da se v kratkem času pripravite tudi na velik družinski dogodek. Velika košara je primerna za pomivanje v pomivalnem stroju, zato je čiščenje hitro in enostavno. 

Gospodinjski aparat za podporo zdravemu prehranjevanju 
Vsebnost olja v hrani lahko v primerjavi s tradicionalnimi načini pečenja zmanjšate do 85 %. Na ta način ne boste jedli le bolj zdravih dobrot, temveč boste imeli tudi enak hrustljav okus brez zdravstvenih pomanjkljivosti.  

VSEBINA PAKETA


Cvrtnik na vroč zrak Cosori Dual Blaze 

Košarica za hrano

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

 

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Dual Blaze?  


Tehnologija 360 ThermoIQTM: Predstavljajte si hrustljave dobrote, ki so zdaj pripravljene v krajšem času. Še več, medtem ko se po kuhinji širi vonj po najrazličnejših dobrotah, se vam sploh ni treba ukvarjati z obračanjem mesa. Cosori Dual Blaze namreč greje od spodaj navzgor z vrhunsko učinkovitostjo.


20-odstotno povečanje zmogljivosti: Ali bi poleg ožje družine pogostili tudi prijatelje ali sorodnike? S prostornino 6,4 litra lahko Cosori Dual Blaze s presenetljivo hitrostjo in največjim udobjem pripravi zahtevnejše menije.


Priročna se uporaba brez predhodnega segrevanja: Cosori Dual Blaze prekaša profesionalne kuharje in napore kuharjev, da vam ne bo treba preživeti pol dneva v kuhinji. Popolna hrana brez predhodnega segrevanja.


 

 

Priročno upravljanje s pametnim telefonom: Predstavljajte si udobje, ko lahko s pritiskom na gumb nadzorujete pripravo kosila ali večerje! V pametnem telefonu izberite program za peko in aparat bo opravil delo. Iz varnostnih razlogov v aplikaciji postopka pečenja ni mogoče začeti in ustaviti.


12 vrst programov: Z njo lahko opravite ciljne nastavitve, s katerimi zagotovite, da bodo načrtovane jedi 100% pripravljene pri želeni temperaturi in v želenem času. V duhu popolnosti, ki zagotavlja kraljevski okus.  


Nova izkušnja prehranjevanja doma:  Z redno uporabo aparata Cosori Dual Blaze lahko jeste okusno z minimalno porabo olja. Priprava svežih in hrustljavih dobrot, ki ne vsebujejo skoraj nobenega olja.


 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA