Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Svinjski katsu

 

PORCIJI
2
osebi

PRIPRAVA
10
minut

ČAS KUHANJA
14
minut

SESTAVINE

  • 2 svinjska kotleta (170 g),brez kosti
  • 56 g krušnih drobtin
  • 3 g česna v prahu
  • 2 g čebule v prahu
  • 6 g soli
  • 1 g belega popra
  • 60 g večnamenske moke
  • 2 jajci, stepeni
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju

PRIPRAVA

1. POLOŽITE svinjske kotlete v vrečko z zadrgo ali pokrijte s plastično folijo.

2. PRETLAČITE svinjino s kladivom za meso, dokler ni debela 13 mm.

3. ZMEŠAJTE drobtine in začimbe v skledi. Dajte na stran.

4. POMOČITE vsak svinjski kotlet v moko, nato pa v stepena jajca in povaljajte v mešanici krušnih drobtin.

5. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku Cosori Air Fryer. Nastavite na temperaturo 180 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

6. POŠKROPITE obe strani svinjine s sprejem za kuhanje (pečenje) in položite v segret cvrtnik.

7. PECITE svinjske kotlete na 180 °C približno 14 minut.

8. ODSTRANITE iz cvrtnika, ko končate s peko in pustite stati 5 minut.

9. NAREŽITE na kose in postrezite.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link