
PORCIJA
1
oseba

PRIPRAVA
4
minut

ČAS KUHANJA
8
minut
SESTAVINE
- 1 rezina brioche kruha (francoski sladki kruh), 64 mm debela, po možnosti stara
- 113 g kremnega sira
- 2 jajci
- 30 ml mleka
- 30 ml sladke smetane
- 42 g sladkorja
- 5 g cimeta
- 2 g vanilijevega ekstrakta
- Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
- Javorjev sirup za preliv
- Pistacije, sesekljane za okras
PRIPRAVA
1. NAREDITE zarezo na sredini rezine kruha.
2. PREKRIJTE notranjost reže s kremnim sirom. Dajte na stran.
3. ZMEŠAJTE jajca, mleko, smetano, sladkor, cimet in vanilijev ekstrakt.
4. POMOČITE nadevane toaste v jajčno mešanico, na vsaki strani za 10 sekund.
5. POPRŠITE vsako stran toasta s pršilom za kuhanje (peko).
6. POLOŽITE toast neposredno v košarico Cosori cvrtnika brez krožnika za hrustljanje.
7. IZBERITE funkcijo Air Fry, nastavite temperaturo na 200 °C in čas na 8 minut, nato pritisnite funkcijo Start/Pause.
8. OBRNITE toast na polovici pečenja.
9. ODSTRANITE ko je končano.
10. POSTREZITE prelito s sesekljanimi pistacijami in javorjevim sirupom.