Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Polnjeni francoski toast

 

PORCIJA
1
oseba

PRIPRAVA
4
minut

ČAS KUHANJA
8
minut

SESTAVINE

  • 1 rezina brioche kruha (francoski sladki kruh), 64 mm debela, po možnosti stara
  • 113 g kremnega sira
  • 2 jajci
  • 30 ml mleka
  • 30 ml sladke smetane
  • 42 g sladkorja
  • 5 g cimeta
  • 2 g vanilijevega ekstrakta
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
  • Javorjev sirup za preliv
  • Pistacije, sesekljane za okras

PRIPRAVA

1. NAREDITE zarezo na sredini rezine kruha.

2. PREKRIJTE notranjost reže s kremnim sirom. Dajte na stran.

3. ZMEŠAJTE jajca, mleko, smetano, sladkor, cimet in vanilijev ekstrakt.

4. POMOČITE nadevane toaste v jajčno mešanico, na vsaki strani za 10 sekund.

5. POPRŠITE vsako stran toasta s pršilom za kuhanje (peko).

6. POLOŽITE toast neposredno v košarico Cosori cvrtnika brez krožnika za hrustljanje.

7. IZBERITE funkcijo Air Fry, nastavite temperaturo na 200 °C in čas na 8 minut, nato pritisnite funkcijo Start/Pause.

8. OBRNITE toast na polovici pečenja.

9. ODSTRANITE ko je končano.

10. POSTREZITE prelito s sesekljanimi pistacijami in javorjevim sirupom.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link