Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Pečene piščančje prsi

 

PORCIJE
4
osebe

PRIPRAVA
10
minut

ČAS KUHANJA
12
minut

SESTAVINE

  • 9 g prekajene paprike
  • 6 g česna v prahu
  • 6 g čebule v prahu
  • 2 g cayenne bors
  • 5 g črnega popra
  • 4 g soli
  • 454 g tanko narezanih piščančjih prsi brez kosti in kože
  • Sprej za kuhanje
  • 2 limeti, za serviranje in dekoracijo

PRIPRAVA

1. ZMEŠAJTE v manjši skledi dimljeno papriko, čebulo in česen v prahu, rdečo papriko, poper in sol.

2. VTRITE dobro pripravljeno mešanico začimb v narezane kose piščančjih prsi.

3. POŠKROPITE obe strani piščančjih filejev s pršilom za kuhanje.

4. POLOŽITE krožnik za hrustljanje v košarico Cosori Air Fryerja, nato pa nanj položite piščanca.

5. IZBERITE funkcijo CHICKEN, nastavite čas na 12 minut in pritisnite START/PAUSE.

6. VZEMITE piščanca ven iz cvrtnika, ko je končan.

7. POKAPLJAJTE z limetinim sokom in postrežite.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link