Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Dijon Zrezek

 

PORCIJE
4
osebe

PRIPRAVA
10
minut

ČAS KUHANJA
12
minut

SESTAVINE

  • 2 funta ploščatega zrezka ali zrezka, narezanega na 1-palčne kocke
  • 1 rumena čebula, na tanko narezana
  • 2 rezini slanine, narezani na kocke
  • 3 žlice Worcestershire omake
  • 3 žlice dijonske gorčice
  • 2 žlici olivnega olja
  • 2 žlici javorjevega sirupa
  • 1 ½ čajna žlička košer soli
  • 1 čajna žlička paprike
  • 2 žlici sesekljanega svežega peteršilja za okras
  • Pire krompir, za serviranje

PRIPRAVA

1. IZBERITE funkcijo Preheat na Cosori cvrtniku, nastavite temperaturo na 380°F in pritisnite Start/Pause.

2. ZMEŠAJTE zrezek, čebulo, slanino, Worcestershire, Dijon, olje, javorjev sirup, sol in papriko, v srednji skledi dokler niso enakomerno združeni.

3. POLOŽITE mesno mešanico v predhodno segret cvrtnik.

4. NASTAVITE temperaturo na 400 °F in čas na 12 minut, nato pritisnite Start/Pause.

5. STRESITE zrezek na polovici pečenja.

6. ODSTRANITE zrezek, ko je končan. Nato ga postrezite okrašenega s peteršiljem na posteljici iz pire krompirja.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link