Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Bučkin čips

PORCIJE
4
osebe

PRIPRAVA
10
minut

ČAS PEKE
8
minut

SESTEVINE

  • 2 srednje veliki bučki, narezani na trakove debeline 19 mm
  • 60 g večnamenske moke
  • 12 g soli
  • 2 g črnega popra
  • 2 jajci, stepeni
  • 15 ml mleka
  • 84 g italijansko začinjenih panko drobtin
  • 25 g parmezana, naribanega
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
  • Ranč za postrežbo

PRIPRAVA

1. NAREŽITE bučke na 19 mm debele trakove.

2. ZMEŠAJTE moko, sol in poper v skledi. V ločeni posodi stepite jajca in mleko. V drugi skledi zmešajte drobtine in parmezan.

3. POTRESITE z moko vsak kos bučke, nato pomočite v jajce in povaljajte v drobtinah. Dajte na stran.

4. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku COSORI Air Fryer, nastavite temperaturo na 175 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

5. RAZPOREDITE enakomerno obložene bučke po predhodno segretem cvrtniku in popršite s pršilom za kuhanje (peko), ki se ne sprijema.

6. IZBERITE FROZEN FOODS (zamrznjena živila), nastavite čas na 8 minut in pritisnite START/PAUSE.

7. PRETRESITE košarice na polovici kuhanja (funkcija Shake Reminder (opomnik za pretresanje) vas bo obvestila,kdaj!).

8. POSTREZITE z Ranch omako.

Pridružite se Cosori skupnosti!

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link