
PORCIJI
2
osebi

PRIPRAVA
10
minut

ČAS KUHANJA
20
minut
SESTAVINE
- 1 manjša čebula narezana na kolobarje debeline 13 mm in ločena na kolobarje
- 84 g panko drobtin
- 2 g prekajene paprike
- 5 g soli
- 2 jajci
- 224 ml pinjenca
- 60 g večnamenske moke
- Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
PRIPRAVA
1. NAREŽITE čebulo na kolobarje debeline 13 mm in ločite plasti na kolobarje.
2. ZMEŠAJTE drobtine, papriko in sol v skledi. Dajte na stran.
3. MEŠAJTE jajca in pinjenec, dokler se popolnoma ne združita.
4. POTOPITE vsak čebulni obroč v moko, nato pomočite v stepena jajca in nato v mešanico krušnih drobtin.
5. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 190 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
6. POŠKROPITE izdatno čebulne kolobarje s pršilom za kuhanje (peko).
7. POLOŽITE čebulne kolobarje v enem sloju v predhodno segrete košarice cvrtnika in jih v sklopih pecite pri 190 °C 10 minut, dokler ne postanejo zlato rjave barve. Vmes obvezno uporabite pršilo za kuhanje (peko), da zagotovite enakomerno kuhanje.
8. POSTREZITE s svojo najljubšo omako.