
PORCIJI
1
osebi

PRIPRAVA
4
minut

ČAS KUHANJA
10
minut
SESTAVINE
- 1 rezina brioche kruha (francoski sladki kruh), 64 mm debela, po možnosti stara
- 113 g kremnega sira
- 2 jajci
- 15 ml mleka
- 30 ml sladke smetane
- 38 g sladkorja
- 3 g cimeta
- 2 ml vanilijevega ekstrakta
- Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
- Javorjev sirup za preliv
- Pistacije, sesekljane za okras
PRIPRAVA
1. IZBERITE na cvrtniku Cosora Air Fryer funkcijo PREHEAT in nastavite temperaturo na 175 °C, nato pritisnite funkcijo START / PAUSE..
2. NAREDITE zarezo na sredini rezine kruha.
3. PREKRIJTE notranjost reže s kremnim sirom. Dajte na stran.
4. ZMEŠAJTE jajca, mleko, smetano, sladkor, cimet in vanilijev ekstrakt.
5. POMOČITE nadevane toaste na vsaki strani za 10 sekund v jajčno mešanico.
6. POPRŠITE vsako stran toasta s pršilom za kuhanje (peko).
7. POLOŽITE toast v segret cvrtnik in pecite 10 minut pri temperaturi 175 °C.
8. ODSTRANITE previdno toast z lopatko, ko končate s peko.
9. POSTREZITE prelit s sesekljanimi pistacijami in javorjevim sirupom.