Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

POLNJENI FRANCOSKI TOAST

 

PORCIJI
1
osebi

PRIPRAVA
4
minut

ČAS KUHANJA
10
minut

SESTAVINE

  • 1 rezina brioche kruha (francoski sladki kruh), 64 mm debela, po možnosti stara
  • 113 g kremnega sira
  • 2 jajci
  • 15 ml mleka
  • 30 ml sladke smetane
  • 38 g sladkorja
  • 3 g cimeta
  • 2 ml vanilijevega ekstrakta
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
  • Javorjev sirup za preliv
  • Pistacije, sesekljane za okras

PRIPRAVA

1. IZBERITE na cvrtniku Cosora Air Fryer funkcijo PREHEAT in nastavite temperaturo na 175 °C, nato pritisnite funkcijo START / PAUSE..

2. NAREDITE zarezo na sredini rezine kruha.

3. PREKRIJTE notranjost reže s kremnim sirom. Dajte na stran.

4. ZMEŠAJTE jajca, mleko, smetano, sladkor, cimet in vanilijev ekstrakt.

5. POMOČITE nadevane toaste na vsaki strani za 10 sekund v jajčno mešanico.

6. POPRŠITE vsako stran toasta s pršilom za kuhanje (peko).

7. POLOŽITE toast v segret cvrtnik in pecite 10 minut pri temperaturi 175 °C.

8. ODSTRANITE previdno toast z lopatko, ko končate s peko.

9. POSTREZITE prelit s sesekljanimi pistacijami in javorjevim sirupom.

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link