
PORCIJI
4
osebi

PRIPRAVA
5
minut

ČAS KUHANJA
8
minut
SESTAVINE
- 1 francoska kruhova bageta (305 mm), prerezana po dolžini in širini
- 4 stroki česna, sesekljani
- 43 g masla sobne temperature
- 15 ml olivnega olja
- 10 g naribanega parmezana
- 8 g peteršilja, sveže sesekljanega
PRIPRAVA
1. PREREŽITE bageto na pol po dolžini, nato pa vsak kos prerežite na pol po širini, tako da ustvarite štiri 152 mm dolge rezine.
2. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 160 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
3. ZMEŠAJTE česen, maslo in olivno olje, da nastane pasta.
4. NAMAŽITE maso enakomerno na kruh in potresite s parmezanom.
5. POLOŽITE kruh v segret cvrtnik.
6. IZBERITE BREAD (kruh) in pritisnite START/PAUSE.
7. OKRASITE s sveže sesekljanim peteršiljem.