PORCIJI
2
osebi
PRIPRAVA
8
minut
ČAS KUHANJA
8
minut
SESTAVINE
- 1 jajce, stepeno
- 15 ml mleka
- 112 g italijanskih drobtin
- 3 g soli
- 1 g črnega popra
- 1 japonski jajčevec, narezan na 13 mm debele rezine
- 60 g večnamenske moke
- Olivno olje
PRIPRAVA
1. STEPITE jajca v plitvi skledi in dodajte mleko. V ločeni skledi zmešajte panko drobtine, sol in poper.
2. NAREŽITE jajčevec na rezine debeline 13 mm.
3. POTRESITE rezine jajčevca z moko, nato pomočite v jajce in povaljajte v drobtinah. Ponovno potopite v jajce in drobtine.
4. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku COSORI Air Fryer in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
5. PREMAŽITE vsako stran rezin jajčevcev z olivnim oljem.
6. ZLOŽITE panirane jajčevce v eni plasti v segret cvrtnik. Pecite pri temperaturi 205 °C približno 8 minut. Če vsi jajčevci ne gredo v cvrtnik naenkrat, boste morali peči dvakrat.
7. OBRNITE jajčevce na polovici pečenja.