Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Suho naribane piščančje peruti

 

PORCIJE
4
osebe

PRIPRAVA
5
minut

ČAS KUHANJA
20
minut

SESTAVINE

  • 9 g granuliranega česna
  • 1 kocka piščančje bujone, z manjšo količino natrija
  • 5 g soli
  • 3 g črnega popra
  • 2 g prekajene paprike
  • 1 g kajenskega popra
  • 3 g začimb Old Bay® z manj natrija
  • 3 g čebule v prahu
  • 1 g posušenega origana
  • 453 g piščančjih peruti
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
  • Ranch preliv za serviranje

PRIPRAVA

1. ZDRUŽITE vse začimbe v skledo in dobro premešajte.

2. PRIHRANITE polovico začimbne mešanice v ločeni skledi za posip po kuhanih piščančijih perutnicah.

3. ZAČINITE piščančje peruti s polovico začimbne mešanice in izdatno poškropite s pršilom za kuhanje (peko).

4. POLOŽITE krožnik za hrustljanje v košarico Cosori Air Fryerja, nato pa nanj položite piščančje peruti.

5. IZBERITE funkcijo PIŠČANEC in pritisnite START/PAUSE.

6. UMAKNITE ko so peruti pečena. Jih prestavite v skledo in potresete z drugo polovico začimb.

7. POSTREŽITE z Ranch omako.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link