Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Stekleni električni grelnik vode Cosori 1,7 l (črn) GK172-CO

Cosori
44,99€
Količina:db
Ni ocenjeno

Materiali, odporni na vročino in korozijo

Vodo kuhajte do 3 minute

LED osvetlitev med vrenjem, samodejni izklop, ko je pripravljen

Materiali iz nerjavečega jekla in borosilikatnega stekla, naprava NE vsebuje plastičnih delov

Enostavno čiščenje zahvaljujoč širokemu pokrovu

Visoka raven varnosti med uporabo, zaščita pred pregrevanjem zahvaljujoč Strix Thermostat Technology in zaščita pred suhim delovanjem (Boil-Dry Protection)

TEŽA:    1,2 kg

DIMENZIJE:    20,1 x 15,5 x 24,1 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: GK172-CO
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
44,99€
Količina:db
Dopolnilni izdelek:

OPIS

Pozna vse, kar mora vedeti grelnik vode premium kategorije.

Črn in eleganten električni grelnik vode Cosori je popoln za pripravo velikih količin tople vode, do 1,7 litra. Izdelan je iz visokokakovostnega borosilikatnega stekla in nerjavečega jekla, zato smo lahko prepričani, da izbiramo zdravje, saj je voda, ki jo pripravljamo v njem, garantirano brez plastike (BPA).
S svojo uporabniku prijazno zasnovo je pomočnik v naši kuhinji vsak dan, zahvaljujoč hitrosti in učinkovitosti za pripravo jutranjega čaja, kave ali deseturne kaše.


2 leti garancije

Čas dostave: 1-2 delovna dneva


Materiali, odporni na vročino in korozijo
Kotliček vam bo zaradi kakovostnega in stabilnega borosilikatnega stekla in trpežnega nerjavečega jekla služil vrsto let. Zahvaljujoč tem trpežnim materialom je električni grelnik vode Cosori eleganten in odporen na zunanje vplive, kot sta ekstremna vročina ali kalcifikacija vode.


Vodo zavrite v največ 3 minutah

V naglici zjutraj ni boljše pomoči kot gospodinjski aparat, ki varno in hitro opravi delo namesto nas. Ni nam treba stati ob štedilniku in dolgo čakati, da voda zavre za običajno kavo ali čaj. Električni kotliček Cosori dela namesto nas in nam pokaže, kdaj je končano. Poleg tega lahko nadaljujemo z jutranjo rutino.

 

LED osvetlitev med delovanjem, samodejni izklop
LED osvetlitev daje kotličku eleganten učinek, ki sveti med delovanjem in se nato samodejno izklopi, ko voda doseže želeno temperaturo.

Je brez BPA, iz nerjavečega jekla in borosilikatnega stekla, filter pa ne vsebuje plastičnih delov 
Posebno pozornost posvečamo zdravju in ohranjanju zdravja, zato je pomembno, da električni kotliček Cosori NE vsebuje plastičnih delov. Na ta način smo lahko prepričani, da v njej izdelani vodi niso dodani nobeni škodljivi dodatki.

Enostavno čiščenje zahvaljujoč širokemu pokrovu
Gospodinjski aparati, ki jih uporabljamo skoraj vsak dan, morajo biti enostavni za čiščenje. Zahvaljujoč enostavnemu in širokemu odpiranju pokrova je vzdrževanje čistega električnega grelnika vode Cosori otročje lahko in ne predstavlja dodatnega bremena v vsakdanjem življenju.

Visoka stopnja varnosti med uporabo 
Med načrtovanjem izdelka je bil eden glavnih pomislekov ta, da je čim bolj varen za uporabnike. Zato smo vključili dve funkciji, ki krepita varnost. Ena ščiti pred pregrevanjem zahvaljujoč Strix Thermostat Technology, druga pa ščiti pred suhim delovanjem (Boil-Dry Protection). Kajti če naprava med delovanjem ne doseže ustreznega nivoja tekočine, se lahko zelo hitro pokvari.

VSEBINA PAKETA


1 x Kuhalnik vode

1 x Podstavek

Vroča voda v nekaj sekundah za vašo najljubšo jutranjo pijačo, s katero lahko začnete dan

Če si jutra ne morete predstavljati brez vašega najljubšega toplega napitka ali krepke kaše, potem je električni kotliček Cosori kot ustvarjen za vas! Zavre želeno količino vode v do 3 minutah, vse kar morate storiti je, da uživate v rezultatu, da se najpomembnejši del dneva, jutro, za vas začne gladko.


Vzdržljivi materiali: Ali je nujno, da so vaši gospodinjski aparati čim bolj stabilni? Dobra novica je, da je električni kotliček Cosori naprava, ki je lahko dolgo časa del vaše kuhinje, saj je bil zasnovan tako, da je čim bolj vzdržljiv. Materiala iz borosilikatnega stekla in nerjavečega jekla sta bila izbrana tako, da dobite eleganten, a vzdržljiv dodatek v kuhinji.


Hiter rezultat: Čas je denar. Prosim, ne zapravljajte ga za nepotrebne stvari! Električni kotliček Cosori vam pomaga, da se ukvarjate le z vrednejšimi stvarmi, zato vam ni treba dolgo čakati pri štedilniku, da voda zavre. Večkrat na dan lahko hitro segrejete vodo za svoj najljubši čaj ali kavo. To je še posebej uporabno, če na primer delate v domači pisarni ali ste priklenjeni na posteljo zaradi bolezni.


Energijsko učinkovito delovanje: Energijsko učinkovita LED osvetlitev vas opozori, ko voda vre in se samodejno izklopi, ko doseže želeno temperaturo. Zagotavlja udobno in varno uporabo, zato je idealna izbira za vsakodnevno uporabo.


Zdrava izbira: Bistvenega pomena je, da se izogibate uporabi izdelkov, ki lahko vsebujejo plastiko. Za naše zdravje je bolj koristno izbrati izdelek, kot je električni kotliček Cosori, ki je izdelan iz plastike, torej je brez BPA, saj na ta način dolgoročno izbiramo svoje zdravje. Lahko smo prepričani, da se nepotrebne kemikalije izogibajo našemu telesu.


Enostavno čiščenje: Enostavno čiščenje je nujno, saj nam prihrani čas in energijo ter zagotavlja daljšo življenjsko dobo naprave, saj preprečuje nabiranje umazanije. Poleg tega enostavno čiščenje prispeva tudi k zagotavljanju najboljših možnih higienskih pogojev v naši kuhinji, kjer je to izjemno pomembno.


Varnost v vsakodnevnih opravilih: Zjutraj družini pogosto pripravimo topel čaj ali kavo. Električni grelnik vode Cosori prinaša varnost v to rutino, saj vam z njegovo uporabo ni treba skrbeti, da bo zmanjkalo tople vode ali da bo nekdo v družini nepozoren in se opekel.


POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!