Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Santa Marija Ribeye (goveji zrezek)

 

PORCIJI
2
osebi

PRIPRAVA
30
minut

ČAS KUHANJA
10
minut

SESTAVINE

  • 1 zrezek rebula (450 gramov), brez kosti
  • 5 g košer soli
  • 2 g drobno mletega črnega popra
  • 2 g česna v prahu
  • 2 g čebule v prahu
  • 2 g posušenega origana
  • Ščepec posušenega rožmarina
  • Ščepec rdeče paprike
  • Ščepec posušenega žajblja
  • 15 ml oljčnega olja

PRIPRAVA

1. VZEMITE zrezek iz hladilnika 30 minut pred pečenjem.

2. POPIVNAJTE steak s kuhinjskim papirjem, da vpije odvečno tekočino.

3. ZMEŠAJTE vse začimbe in enakomerno potresite po zrezku.

4. POKAPLJAJTE zrezek z olivnim oljem.

5. POLOŽITE pripravljen zrezek neposredno v košaro Cosori Air Fryerja, brez krožnika za hrustljanje.

6. IZBERITE funkcijo STEAK, nastavite čas na 10 minut in nato pritisnite START/PAUSE. Po 10 minutah pečenja bo steak srednje pečen.

7. ODSTRANITE zrezek iz cvrtnika, ko je pečenje končano.

8. PUSTITE stati 5 minut, preden ga narežete in postrežete.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link