PORCIJI
2
osebi
PRIPRAVA
10
minut
ČAS PEKE
12
minut
SESTEVINE
- 56 g krušnih drobtin
- 20 g parmezana, naribanega
- 2 kosa piščančjih prsi (454 g),brez kosti in kože
- 60 g večnamenske moke
- 2 jajci, stepeni
- Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
- 2 rezini mocarele
- Marinara omaka, za serviranje
- 2 vejici peteršilja, sveže sesekljan, za okras
PRIPRAVA
1. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku Cosori Air Fryer. Nastavite na temperaturo 180 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
2. ZMEŠAJTE drobtine in parmezan v skledi.
3. POMOČITE vsak kos piščančjih prsi v moko, nato pomočite v stepena jajca in povaljajte v mešanici krušnih drobtin.
4. POŠKROPITE gornji del piščančjih prsi in notranjost ogretega cvrtnika s sprejem za kuhanje (peko) in položite piščančje prsi v košarice.
5. PECITE piščančje prsi 12 minut pri temperaturi 180 °C.
6. POLOŽITE 1 rezino mocarele na vsak kos piščančjih prsi,ko na časovniku ostaneta še 2 minuti.
7. POSTREZITE z omako marinara in okrasite s sveže sesekljanim peteršiljem.