Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Piščančja nabodala s česnom in zelišči

PORCIJE
2-4
osebe

PRIPRAVA
65
minut

ČAS PEKE
10
minut

SESTEVINE

  • 60 ml olivnega olja
  • 3 stroki česna, nastrgani
  • 2 g posušenega origana
  • 1 g suhega timijana
  • 2 g soli
  • 1 g črnega popra
  • 1 limona, stisnjena
  • 454 g piščančjih beder brez kosti in kože, narezanih na 38 mm velike kose
  • 2 leseni nabodali, prerezani na pol

PRIPRAVA

1. ZMEŠAJTE v veliki skledi olivno olje, česen, origano,timijan, sol, črni poper in limonin sok.

2. DODAJTE v marinado piščanca in ga marinirajte 1 uro.

3. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 195 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

4. NAREŽITE mariniranega piščanca na 38 mm velike kose in napeljite na razpolovljena nabodala.

5. POLOŽITE nabodala v segret cvrtnik.

6. IZBERITE CHICKEN (piščanec), nastavite čas na 10 minut in pritisnite START/PAUSE.

Pridružite se Cosori skupnosti!

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link