PORCIJE
2-4
osebe
PRIPRAVA
65
minut
ČAS PEKE
10
minut
SESTEVINE
- 60 ml olivnega olja
- 3 stroki česna, nastrgani
- 2 g posušenega origana
- 1 g suhega timijana
- 2 g soli
- 1 g črnega popra
- 1 limona, stisnjena
- 454 g piščančjih beder brez kosti in kože, narezanih na 38 mm velike kose
- 2 leseni nabodali, prerezani na pol
PRIPRAVA
1. ZMEŠAJTE v veliki skledi olivno olje, česen, origano,timijan, sol, črni poper in limonin sok.
2. DODAJTE v marinado piščanca in ga marinirajte 1 uro.
3. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 195 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
4. NAREŽITE mariniranega piščanca na 38 mm velike kose in napeljite na razpolovljena nabodala.
5. POLOŽITE nabodala v segret cvrtnik.
6. IZBERITE CHICKEN (piščanec), nastavite čas na 10 minut in pritisnite START/PAUSE.