Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Piščančije peruti s česnom in parmezanom

 

PORCIJE
3
osebe

PRIPRAVA
5
minut

ČAS KUHANJA
25
minut

SESTAVINE

  • 25 g koruznega škroba
  • 20 g parmezana, naribanega
  • 9 g česna v prahu
  • Sol in poper po okusu
  • 680 g piščančjih peruti
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju

PRIPRAVA

1. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 195 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

2. ZMEŠAJTE koruzni škrob, parmezan, česen v prahu, sol in poper v skledi.

3. POVALJAJTE piščančje peruti v začimbe, dokler niso peruti dobro prevlečene.

4. POŠKROPITE košarice cvrtnika s sprejem za kuhanje (peko) in dodajte peruti, poškropite tudi vrh perutnic.

5. IZBERITE CHICKEN (piščanec) in pritisnite START/PAUSE. Košarice na polovici peke obvezno stresite.

6. PRETRESITE s preostankom mešanice parmezana in postrezite.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link