PORCIJE
3
osebe
PRIPRAVA
5
minut
ČAS KUHANJA
25
minut
SESTAVINE
- 25 g koruznega škroba
- 20 g parmezana, naribanega
- 9 g česna v prahu
- Sol in poper po okusu
- 680 g piščančjih peruti
- Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
PRIPRAVA
1. IZBERITE funkcijo PREHEAT na Cosori Air Fryerju, nastavite temperaturo na 195 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
2. ZMEŠAJTE koruzni škrob, parmezan, česen v prahu, sol in poper v skledi.
3. POVALJAJTE piščančje peruti v začimbe, dokler niso peruti dobro prevlečene.
4. POŠKROPITE košarice cvrtnika s sprejem za kuhanje (peko) in dodajte peruti, poškropite tudi vrh perutnic.
5. IZBERITE CHICKEN (piščanec) in pritisnite START/PAUSE. Košarice na polovici peke obvezno stresite.
6. PRETRESITE s preostankom mešanice parmezana in postrezite.