Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Losos z limoninim maslom

 

PORCIJI
2
osebi

PRIPRAVA
3
minute

ČAS KUHANJA
8
minut

SESTAVINE

  • 2 fileja lososa (177 g)
  • Sol in poper po okusu
  • Sprej za kuhanje (pečenje) proti prijemanju
  • 30 g masla
  • 30 ml svežega limoninega soka
  • 1 strok česna, nariban
  • 6 ml Worcestershire omake

PRIPRAVA

1. ZAČINITE lososa po okusu s soljo in poprom.

2. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku COSORI Air Fryer, nastavite temperaturo na 175 °C in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

3. POŠKROPITE predgrete košare cvrtnika s pršilom za kuhanje in vstavite ribe.

4. IZBERITE SEAFOOD (morski sadeži) in pritisnite START/PAUSE.

5. ZMEŠAJTE maslo, limonin sok, česen in Worcestershire omako v majhni ponvi ter talite na majhnem ognju približno 1 minuto.

6. POSTREZITE lososove fileje z rižem in jih pokapajte z limonino masleno omako.

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link