PORCIJE
4
piškotov
PRIPRAVA
730
minut
DEHIDRACIJA
6
ur
SESTAVINE
- 907 g govejega mesa (po možnosti okroglega)
- 200 ml sojine omake
- 16 ml Worcestershire omake
- 12 g česna v prahu
- 50 g svetlo rjavega sladkorja
- 3 g soli
PRIPRAVA
1. Narežite goveje meso prečno na 5 mm debele rezine. Narezane zrezke odstavite.
2. Zmešajte sojino omako, Worcestershire omako, česen v prahu, svetlo rjavi sladkor in sol ter mešajte, dokler se vse dobro ne poveže.
3. Položite goveje zrezke in marinado v plastično vrečko, ki jo je mogoče zapreti. Meso in marinado v vrečki dobro premešajte.
4. Marinirajte v hladilniku 12 ur ali čez noč.
5. Odstanite meso iz marinade in zavrzite marinado.
6. Položite goveje zrezke enakomerno med pladnje vašega sušilnika hrane Cosori.
7. Sušite meso pri temperaturi 75 °C približno 6 ur oziroma dokler ni gotovo.