PORCIJE
2-4
osebe
PRIPRAVA
65
minut
ČAS KUHANJA
6
minut
SESTAVINE
- 20 g ssamjanga (sojina in pšenična pasta)
- 20 g začimbe gochujanga
- 15 ml sojine omake
- 15 ml sezamovega olja
- 15 ml medu
- 5 ml riževega vinskega kisa
- 454 g govejega mesa, narezanega na 38 mm kose
- 2 leseni nabodali, prerezan na pol
PRIPRAVA
1. ZMEŠAJTE pasto ssamjang, začimbo gochujang, sojino omako, sezamovo olje, med in kis v skledi.
2. DAJTE narezano govedino v marinado in marinirajte 1 uro.
3. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku COSORI Air Fryer in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.
4. NANIZAJTE kose govedine na razpolovljena nabodala in jih položite v segret cvrtnik.
5. IZBERITE STEAK (zrezek) in pritisnite START/PAUSE.