Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Goveja nabodala na korejski način

 

PORCIJE
2-4
osebe

PRIPRAVA
65
minut

ČAS KUHANJA
6
minut

SESTAVINE

  • 20 g ssamjanga (sojina in pšenična pasta)
  • 20 g začimbe gochujanga
  • 15 ml sojine omake
  • 15 ml sezamovega olja
  • 15 ml medu
  • 5 ml riževega vinskega kisa
  • 454 g govejega mesa, narezanega na 38 mm kose
  • 2 leseni nabodali, prerezan na pol

PRIPRAVA

1. ZMEŠAJTE pasto ssamjang, začimbo gochujang, sojino omako, sezamovo olje, med in kis v skledi.

2. DAJTE narezano govedino v marinado in marinirajte 1 uro.

3. IZBERITE funkcijo PREHEAT na cvrtniku COSORI Air Fryer in nato pritisnite funkcijo START/PAUSE.

4. NANIZAJTE kose govedine na razpolovljena nabodala in jih položite v segret cvrtnik.

5. IZBERITE STEAK (zrezek) in pritisnite START/PAUSE.

 

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link