Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium (rdeč) CP158-AF-RXR

Cosori
189,99€
Količina:db
Ni ocenjeno

11 prednastavljenih programov

Prostornina: 2,2 kg / 5,5 L

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

Moč: 1700 W

Na voljo v črni, beli, rdeči in modri barvi.

Dostopen je tudi Smart model - več podrobnosti.

TEŽA:    5,6 kg

DIMENZIJE:    30 × 30 × 32 cm

DIMENZIJE NOTRANJOSTI KOŠARICE:    23,1 × 22,1 × 9,7 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CP158-AF-RXR
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
189,99€
Količina:db

OPIS

Najboljši na podlagi testov 2021

Cosori Premium cvrtnik na vroč zrak je popolnoma edinstven in ga ni mogoče primerjati z drugimi modeli. Vrhunski cvrtnik na vroč zrak z edinstvenimi lastnostmi prekaša konkurenco. Ni naključje, da je eden najbolje prodajanih modelov na svetu s povprečno oceno 4,7 na podlagi več kot 55.000 ocen strank.
Zmagovalec testov 2021, dobitnik več deset mednarodnih nagrad. Med drugim je Forbes v predstavljenem članku opisal delovanje cvrtnika Cosori Premium.

 
 

2 leti garancije

Čas dostave: 1-2 delovna dneva

Tehnični podatki cvrtnika na vroč zrakNagrajeni
Cosori Premium je leta 2019 prejel nagrado Red Dot Design za najbolj priljubljen cvrtnik na vroč zrak na svetu. Poleg tega se je model Premium izkazal kot najboljši na testu 2021/2022, s primerjavo na več deset spletnih straneh. Z drugimi besedami, Cosori Premium je najkakovostnejši cvrtnik na vroč zrak na trgu.


Gurmanska hrana z 90% manj maščobe

Z informiranim načinom peke in kuhanja vam ni treba spreminjati prehrane. S Cosori Premium lahko večino jedi pripravite z vročim zrakom, minimalno količino olja ali celo brez olja. Na ta način lahko pripravite dobrote z do 90% manj maščobe. Brez obžalovanja uživajte v dobrotah, kot sta ocvrt krompirček ali piščančije peruti.

 

11 prednastavljenih programov
Cosori Premium cvrtnik na vroč zrak naredi peko in kuhanje še bolj prijetno z 11 prednastavljenimi programi! Neverjetno enostaven za uporabo, do programov lahko dostopate z enim dotikom prek zaslona na dotik.

Zmogljivost: 2,2 kg / 5,5 L (2-5 oseb)
Cosori Premium Smart je odlična izbira za pripravo dobrot za družino 2-5 članov. Košara je oblikovana tako, da zagotavlja kapaciteto hrane 2,2kg.

Višja kakovost v krajšem času
Zdaj lahko manj časa preživljate v kuhinji in imate več časa za uživanje v okusnih in zdravih obrokih s svojo družino. Cvrtnik Cosori Premium Smart pripravlja hrano 1,5-krat hitreje kot tradicionalna pečica, kar zagotavlja hrustljave in okusne rezultate!

Varno in enostavno čiščenje
Pomivanje posode po kuhanju lahko povzroči veliko nevšečnosti. Vendar pa so košare za hrano Premium Smart izdelane z dnom proti prijemanju, tako da se maščoba in ostanki hrane ne lepijo na košaro. Enostavno jih operete v umivalniku ali daste v pomivalni stroj.

VSEBINA PAKETA


Cosori Premium - Cvrtnik na vroč zrak

Košara za hrano

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

Zakaj Cosori Premium cvrtnik na vroč zrak?


Dobitnik nagrade: Dejstvo, da je vroče zračni cvrtnik Cosori Premium Smart prejel nagrado Red Dot Design za najlepši cvrtnik na svetu, potrjuje fantastično kakovost naprave bolj učinkovito od vseh prednosti , ki smo jih našteli.


Lastnosti: Ekskluziven model z 11 prednastavljenimi programi, kot popolnoma edinstvena rešitev. Poleg tega ima Cosori Premium tudi funkcijo predgretja in ohranjevanja toplote. Na ta način lahko zamrznjene sestavine tako rekoč predgrejemo, pripravljene dobrote pa ohranjamo tople s funkcijo "Keep Warm". Poleg tega, funkcija "SHAKE" vas tudi opozori, ko morate pretresti košare s hrano ali hrano obrniti.


Preprosta uporaba: Verjetno najpreprostejši cvrtnik na vroč zrak na svetu. Sodoben zaslon omogoča uporabo vseh funkcij z enim dotikom. Naprava tudi opozori, če je treba hrano pretresti ali če je hrana pripravljena. Je enostaven za uporabo za vse starostne skupine.


Cosori cvrtnik na vroč zrak - Dodatne specifikacije:


e-Knjiga receptov, ki vsebuje več kot 100 receptov za cvrtnike je le en BONUS med mnogimi dragocenimi stvarmi. Profesionalni Cosori kuharji so dali na voljo okusne in edinstvene recepte, vsaka jed pa ima vnaprej programirane nastavitve.


Na voljo so okusni recepti za zajtrk, kosilo, večerjo, priloge in sladice. Pripravite okusne in preproste jedi s Cosori Premium.


Hitro pečenje in kuhanje: Od zdaj naprej lahko z uživanjem bolj zdrave hrane znatno prihranite čas. Posebna tehnologija Quick Heat kroži vroč zrak 360° s hitro delujočim mehanizmom, kar zagotavlja hrustljavo teksturo ter hitrejše cvrtje in kuhanje. Cosori Premium je 1,5- krat hitrejši od običajne pečice. Priprava hrane ni samo enostavna, ampak tudi izjemno praktična s cvrtnikom Cosori Premium.

Enostavno čiščenje: košare s hrano lahko perete v pomivalnem stroju in jih enostavno splaknete. Izdelane so iz materiala, ki se ne sprijema, zato se nanje ne lepijo maščobe in ostanki hrane.


POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!