Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak in sušilnik Cosori Steel CP258-AF-DEU

Cosori
229,99€
Količina:db
Ni ocenjeno

11 funkcij peke

Prostornina: 5,5 l (3–5 oseb)

Primerno za pomivanje v pomivalnem stroju

85 % manj olja

Moč 1700 W

TEŽA:    6,10 kg

DIMENZIJE:    31,5 × 40,5 × 32,5 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CP258-AF-DEU
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
229,99€
Količina:db

OPIS

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Steel

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Steel je novost v Cosorijevem portfelju z inovativno tehnologijo, sodobnim dizajnom in veliko zmogljivostjo. 
Poleg običajne kakovosti podjetja Cosori sta glavni prednosti cvrtnika Cosori Steel zunanje ohišje iz nerjavnega jekla in dejstvo, da se lahko poleg pečenja z vročim zrakom uporablja tudi za sušenje! Za upravljanje funkcij, kot sta »Predgretje« ali »Dehidracija«, je potreben le dotik gumba. Cvrtnik na vroč zrak Cosori Steel ima temperaturno zmogljivost do 205 °C in 11 funkcij (9 prednastavljenih programov kuhanja, predgretje in sušenje).

 
 

Cosori Steel
cvrtnik na vroč zrak in sušilnik

CVRTNIK NA VROČ ZRAK IN SUŠILNIK


2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva

Tehnični podatki cvrtnika na vroč zrak


Funkcija sušenja
Funkcijo sušenja Cosori Steel lahko časovno nastavite od 30 minut do 12 ur, temperaturo sušenja pa lahko prilagodite od 40 °C do 90 °C. Program za sušenje aktivirate s pritiskom na gumb »DEHY«, kar je kratica za Dehidrate (dehidracija). V aparatu lahko postopek sušenja uporabite za izdelavo suhega sadja in zelenjave, suhomesnatih izdelkov ali celo vrtnih gob.

Pokrov iz nerjavečega jekla

Naprava je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost. Zunanjost aparata Cosori Steel je narejena iz kaljenega nerjavnega jekla, kar mu daje eleganten videz, ki je videti odlično na kuhinjskem pultu in zaradi kompaktne zasnove zavzame malo prostora.
 

11 prednastavljenih funkcij
Cvrtnik na vroč zrak in sušilnik Cosori Steel ima 11 nastavljivih programov, s katerimi lahko s pritiskom na gumb nastavite čas in temperaturo priprave hrane, ki jo želite pripraviti. Poleg klasičnega pečenega krompirčka, piščanca, zrezka, slanine, morskih sadežev, rakovic, zelenjave, sladic in zamrznjenih jedi ima aparat Cosori Steel tudi funkcijo sušenja (DEHY) in funkcijo predgretja (Pre-Heat).

Knjiga receptov
Aparatu je priložena knjižica z recepti, ki vsebuje posamezne recepte, ki so jih ustvarili kuharji podjetja Cosori. Razvili smo tudi aplikacijo VeSync, v kateri najdete 100 receptov, prilagojenih za cvrtnike na vroč zrak Cosori.

Zmogljivost: 5,5 l (3–5 oseb)
Čeprav je naprava kompaktna, ima Cosori Steel veliko 5,5-litrsko košaro za peko, ki lahko zadovolji potrebe družine s 3–5 člani. Z njo lahko pripravite velike količine hrane, pri tem pa ne zavzema veliko prostora na pultu.

Varno in enostavno čiščenje
Aparat Cosori Steel je izdelan iz materiala, ki se ne prijema, zato ga lahko v nekaj sekundah očistite v pomivalnem koritu ali vstavite v pomivalni stroj.

VSEBINA PAKETA


Cosori Steel - Cvrtnik na vroč zrak

Košarica za hrano

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

100-ODSTOTNA GARANCIJA ZADOVOLJSTVA

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Pro?


Pokrov iz nerjavečega jekla: Naprava je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost. Zunanjost aparata Cosori Steel je narejena iz kaljenega nerjavnega jekla, kar mu daje eleganten videz, ki je videti odlično na kuhinjskem pultu in zaradi kompaktne zasnove zavzame malo prostora.


Funkcija sušenja: Funkcijo sušenja aparata Cosori Steel lahko časovno nastavite od 30 minut do 12 ur, temperaturo sušenja pa lahko prilagodite od 40 °C do 90 °C. Program za sušenje aktivirate s pritiskom na gumb »DEHY«, kar je kratica za Dehidrate (dehidracija). V aparatu lahko postopek sušenja uporabite za izdelavo suhega sadja in zelenjave, suhomesnatih izdelkov ali celo vrtnih gob.


Edinstvene lastnosti: Cvrtnik na vroč zrak in sušilnik Cosori Steel ima 11 nastavljivih programov, s katerimi lahko s pritiskom na gumb nastavite čas in temperaturo priprave hrane, ki jo želite pripraviti. Poleg klasičnega pečenega krompirčka, piščanca, zrezka, slanine, morskih sadežev, rakovic, zelenjave, sladic in zamrznjenih jedi ima aparat Cosori Steel tudi funkcijo sušenja (DEHY) in funkcijo predgretja (Pre-Heat).

Manjši obseg: Poleg posodobljenih funkcij ima ta model tudi nižjo raven glasnosti, saj je raven zvoka v cvrtniku Cosori Steel nižja kot pri drugih cvrtnikih na vroč zrak na trgu.


100 receptov: Aparat je opremljen s knjigo receptov, ki vsebuje 100 edinstvenih receptov v madžarskem jeziku, ki so jih ustvarili naši kuharji. Preprosti in okusni recepti za zajtrk, kosilo in večerjo.


Hitra priprava: Vsi naši modeli aparatov Cosori so programirani s tehnologijo hitrega segrevanja, ki zagotavlja hrustljavo hrano. Ventilatorji oddajajo vroč zrak, ki se giblje za 360 stopinj okoli hrane, zaradi česar je pečenje 1,5 krat hitrejše kot v običajni pečici.


Enostavno čiščenje: Odstranljive košare za hrano so iz materiala, ki se ne prijema, in pomagajo prezračevati posodo. Košare cvrtnika na vroč zrak Cosori lahko očistite v nekaj sekundah. Lahko jih pomivate v pomivalnem stroju, tudi skupaj z drugimi kuhinjskimi pripomočki.

POMEMBNA VARNOSTNA INFORMACIJA

Na kaj morate biti pozorni pri uporabi cvrtnika na vroč zrak? Z nakupom visokokakovostnega modela, kot je Cosori Smart ali Cosori Premium, si lahko zagotovite dolga leta udobne uporabe. Tukaj je nekaj praktičnih nasvetov, ki jih upoštevajte preden začnete uporabljati vaš cvrtnik na vroč zrak Cosori:

Ne poskušajte odpreti zgornjega dela aparata.

Tako kot pri večini drugih cvrtnikov na vroč zrak tudi pri odpiranju cvrtnika Casori, obvezno izvlecite predal z uporabo ročaja košare na sprednji strani aparata za pripravo hrane. Ne poskušajte odpreti zgornjega dela cvrtnika na vroč zrak in tega zgornjega dela ne uporabljajte kot prostor za odlaganje.

Poiščite primerno mesto.

Cvrtnik na vroč zrak postavite na stabilno in ravno površino, ki je odporna na vročino. Za aparatom in nad njim pustite približno 13 cm prostora, da omogočite ustrezen pretok zraka za ventilator naprave.

Pomivanje in poskusna uporaba

Košare pomijte v cvrtniku na vroč zrak in z vlažno krpo očistite notranjost aparata. Cvrtnik nato preizkusite tako, da ga nastavite na 205 °C in za 5 MINUT na funkcijo predgretja.

Ne dotikajte se vročih površin!

Pri odpiranju pladnja uporabite zunanji ročaj posode in se ne dotikajte vročih košar. Priporočljivo je, da se naprava po uporabi hladi 10–30 minut.

V cvrtnik na vroč zrak ne vlivajte olja.

Cvrtnik na vroč zrak ni oljni cvrtnik, zato pazite, da košar ne napolnite z oljem, maščobo za cvrtje ali katero koli drugo tekočino. Če želite uporabiti olje, priporočamo, da hrano pred vstavljanjem v košarico prelijete s približno eno žlici olja za kuhanje ali uporabite oljni sprej.

Košare za hrano ne napolnite preveč

Za doseganje najboljših možnih rezultatov pečenja je pomembno, da ima vroč zrak dostop do celotne površine živila. Zato nikoli ne polnite živil nad črto »MAX« notranje košare. Če bo v košari preveč živil, se bo hrana spekla neenakomerno.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!