Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart CS158-AF-RXB

Cosori
219,99€
Količina:db
Ni ocenjeno

11 prednastavljenih programov

Prostornina: 2,2 kg / 5,5 l

Z aplikacijo za prenos

90 % manj maščob

Moč 1700 W

TEŽA: 5,6 kg

DIMENZIJE: 30 × 30 × 32 cm

Na voljo: Na zalogi
Šifra: CS158-AF-RXB
2-dnevna dostava
Zanesljivost
24 mesecev garancije
219,99€
Količina:db

OPIS

Najboljši na podlagi testov iz leta 2021

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart je popolnoma edinstven in ga ni mogoče primerjati z nobenim drugim modelom. Po predstavitvi konec leta 2020 je hitro postal priljubljen med strankami in prejel več strokovnih nagrad.

 
 

Tehnični podatki cvrtnika na vroč zrakNagrajen izdelek
Cosori Premium Smart je prejel nagrado Red Dot Design za najboljši cvrtnik na vroč zrak na svetu, hkrati pa je bil najboljša tudi na številnih industrijskih testih.


Združljiv z aplikacijo

Z aplikacijo lahko vse funkcije upravljate prek pametnega telefona. Ustvarite lahko svoje recepte in jih celo shranite z nastavitvami po meri v aplikaciji! Cosori Premium Smart lahko upravljate tudi z glasom prek storitve Google Home.

 

11 prednastavljenih programov
S cvrtnikom na vroč zrak Cosori Premium11 s prednastavljenimi programi je kuhanje še bolj prijetno! Je izjemno prijazen do uporabnika, saj z zaslonom na dotik zaganjate programe z enim samim dotikom.

Zmogljivost: 2,2 kg / 5,5 l (2–5 oseb)
Če želite pripraviti dobrote za družino z 2–5 člani, je Cosori Premium Smart odlična izbira. Zasnova košare za hrano omogoča zmogljivost 2,2 kg. 

Višja kakovost v krajšem času
Zdaj boste manj časa preživeli v kuhinji in več časa z družino, uživali v okusnih in zdravih obrokih. Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart hrano pripravi 1,5-krat hitreje kot običajen cvrtnik, zato so rezultati hrustljavi in okusni!

Enostavno čiščenje
Pomivanje posode po kuhanju je lahko zelo neprijetno. Vendar pa so košare za hrano pri Premium Smart izdelane iz materiala, ki se ne prijema, zato se maščoba in ostanki hrane ne prilepijo na košare. Zlahka jih lahko sperete v pomivalnem koritu ali vstavite v pomivalni stroj.

VSEBINA PAKETA


Cosori Smart - Cvrtnik na vroč zrak

Košarica za hrano

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart:


Nagrajen izdelek: cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart je prejel nagrado Red Dot Design za najlepši cvrtnik na vroč zrak na svetu, kar je najbolj impresiven podatek izmed vseh koristi, ki smo jih navedli.


Enostaven za uporabo: Kuhati in peči je treba z veseljem, za zabavo, hitro in enostavno. Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium Smart je uporabniku prijazen in mu omogoča uporabo vseh funkcij prek preglednega zaslona na dotik ali aplikacije, zaradi česar je popolna izbira za ljudi vseh starosti za ustvarjanje udobja v vaši kuhinji.


90 % manj maščob: Cosori Premium Smart je dober za vaše zdravje, saj vam omogoča pripravo bolj zdravih alternativ za večino jedi. Porabi se namreč do 90 % manj olja za pripravo jedi, kot so npr. ocvrti krompirček in piščančja krila. Vendar pa hrana vseeno ohrani svojo hrustljavo teksturo in odličen okus.


Oglejte si naše recepte za cvrtnik na vroč zrak Cosori!


Aplikacija VeSync: glavno razliko med Cosori Smart in Cosori Premium predstavlja aplikacija VeSync, ki vam omogoča enostavno povezavo cvrtnika na vroč zrak Cosori Smart s katerim koli pametnim telefonom. Registracija traja samo nekaj minut in vse osebe v gospodinjstvu jo lahko uporabljajo s svoje lastne naprave. Poleg tega, da vam aplikacija omogoča nadzor vseh funkcij, naredi vse tudi izjemno uporabniku prijazno.


Recepti v aplikaciji: Za začetek je v aplikaciji VeSync na voljo več kot 100 izvirnih, vnaprej programiranih receptov. Te ustvarjajo kuharji družbe Cosori, ki nove recepte dajejo na razpolago vsak teden. Recepte je mogoče enostavno prilagoditi in shraniti v aplikaciji. Recepte, ki so vam všeč, lahko označite kot priljubljene, da jih lahko kasneje najdete.


Dodatne funkcije: Vse funkcije in predprogramirane nastavitve lahko preprosto upravljate prek aplikacije. Vaš telefon vas bo obvestil, ko se različni programi zaključijo oz. ko morate obrniti hrano. Cvrtnik na vroč zrak Cosori Smart je mogoče upravljati tudi glasovno prek aplikacije Google Assistant. To je prvi model na svetu, ki ga je mogoče upravljati prek aplikacije in glasu.


POMEMBNA VARNOSTNA INFORMACIJA

Na kaj morate biti pozorni pri uporabi cvrtnika na vroč zrak? Z nakupom visokokakovostnega modela, kot je Cosori Smart ali Cosori Premium, si lahko zagotovite dolga leta udobne uporabe. Tukaj je nekaj praktičnih nasvetov, ki jih upoštevajte preden začnete uporabljati vaš cvrtnik na vroč zrak Cosori:

Ne poskušajte odpreti zgornjega dela aparata.

Tako kot pri večini drugih cvrtnikov na vroč zrak tudi pri odpiranju cvrtnika Casori, obvezno izvlecite predal z uporabo ročaja košare na sprednji strani aparata za pripravo hrane. Ne poskušajte odpreti zgornjega dela cvrtnika na vroč zrak in tega zgornjega dela ne uporabljajte kot prostor za odlaganje.

Poiščite primerno mesto.

Cvrtnik na vroč zrak postavite na stabilno in ravno površino, ki je odporna na vročino. Za aparatom in nad njim pustite približno 13 cm prostora, da omogočite ustrezen pretok zraka za ventilator naprave.

Pomivanje in poskusna uporaba

Košare pomijte v cvrtniku na vroč zrak in z vlažno krpo očistite notranjost aparata. Cvrtnik nato preizkusite tako, da ga nastavite na 205 °C in za 5 MINUT na funkcijo predgretja.

Ne dotikajte se vročih površin!

Pri odpiranju pladnja uporabite zunanji ročaj posode in se ne dotikajte vročih košar. Priporočljivo je, da se naprava po uporabi hladi 10–30 minut.

V cvrtnik na vroč zrak ne vlivajte olja.

Cvrtnik na vroč zrak ni oljni cvrtnik, zato pazite, da košar ne napolnite z oljem, maščobo za cvrtje ali katero koli drugo tekočino. Če želite uporabiti olje, priporočamo, da hrano pred vstavljanjem v košarico prelijete s približno eno žlici olja za kuhanje ali uporabite oljni sprej.

Košare za hrano ne napolnite preveč

Za doseganje najboljših možnih rezultatov pečenja je pomembno, da ima vroč zrak dostop do celotne površine živila. Zato nikoli ne polnite živil nad črto »MAX« notranje košare. Če bo v košari preveč živil, se bo hrana spekla neenakomerno.

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Mnenja

Za izdelek še ni mnenj.
Napišite mnenje!