Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium ni le najuspešnejši model na testih leta 2021, temveč tudi naš najbolj priljubljen model.
Za vse naše izdelke Cosori Premium velja 100-odstotno jamstvo za zadovoljstvo
in med 3 različnimi barvamilahko izberete aparat, ki najbolj ustreza vaši kuhinji!

Sortiraj:

Cvrtnik na vroč zrak Cosori

Kuhanje s cvrtnikom na vroč zrak Cosori je otročje lahko! Zdaj lahko svoje najljubše jedi pripravite z 90 % manj maščobe in 50% hitreje kot v običajnih cvrtnikih. Cosori ponuja gastronomska doživetja najvišje kakovosti.


Dostava in jamstvo

Pomembno nam je, da se pri nakupovanju v naši spletni trgovini počutite varno in ste deležni kakovostne storitve. Potrudili se bomo, da boste svoje naročilo prejeli v 1–2 delovnih dnevih. Za svoje izdelke nudimo 100-odstotno jamstvo za zadovoljstvo.


Storitve za stranke

Naše osebje vam bo z veseljem pomagalo pri vseh vprašanjih. Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte na spodaj navedene kontaktne podatke.

 

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium


Navodila za uporabo

Cosori

Povezava

Tehnični podatki:

Napajanje: AC 220-240 V, 50-60Hz

Moč: 1700 W

Zmogljivost: 2,2 kg / 5,5 l (2–5 oseb)

Temperatura: 77 ° –205 °C

Čas: 1-60 minut

Dimenzije: 30 cm X 30 cm X 32 cm

Teža: 5,4 kg

Ime izdelka: Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium

 Nastavitve:

1. S površine odstranite ves embalažni material.

2. Postavite cvrtnik na vroč zrak Cosori na toploto odporno površino.

3. Potegnite ročaj, da odstranite košare. Iz košar odstranite vso plastiko.

4. Pritisnite gumb za sprostitev, da ločite košare.

5. Pomijte obe košari in notranjost cvrtnika na vroč zrak.

6. Košare postavite nazaj v cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium. Teža: 5,4 kg

 Pomembni varnostni vidiki:

Ne dotikajte se vročih površin! Uporabite ročaj. Gumb za sprostitev košare pritisnite šele, ko so košare na ravni površini. A fogantyú a belső kosárhoz van rögzítve, így amikor megnyomja a kosárkioldó gombot, a külső kosár kilazul. Ne prekrivajte prezračevalnih odprtin. Skozi zračnike uhaja vroča para, zato držite roke in obraz stran od njih.

 Predhodne nastavitve:

Zaslon na dotik cvrtnika Cosori Premium omogoča veliko različnih prednastavljenih programov za govedino, piščanca, morske sadeže, kozice, slanino, zamrznjene jedi, pečen krompir, zelenjavo, korenasto zelenjavo, kruh in sladice.
Živila dajte v košarico in preprosto izberite želeno možnost. Samo en dotik na zaslonu na dotik, nato pa se lahko udobno namestite in pustite, da vse ostalo opravi cvrtnik na vroč zrak Cosori.

 Lastnosti:

Cosori Premium ima številne edinstvene funkcije, ki zagotavljajo fantastično uporabniško izkušnjo.
Tako lahko dostopate do funkcij, kot so ohranjanje toplote, predgretje, opomnik za stresanje, samodejni izklop, z ikonama + in - pa lahko nastavite tudi čas in temperaturo.

 Košara za hrano:

Te odstranljive košare za živila z nelepljivo prevleko imajo robusten ročaj za enostavno in priročno uporabo.
Dodatna funkcija je varovalo pred zdrsom, ki omogoča enostavno izvlečenje/zdrs odstranljivih zunanjih košar, gumb za sprostitev košare pa omogoča enostavno ločevanje notranjih in zunanjih košar.

VSEBINA PAKETA


Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium

Košara za živila

Držalo nabodala s 5 nabodali

Knjiga receptov

CVRTNIK NA VROČ ZRAK PREMIUM

Cosori Premium - novi favorit madžarskih kuhinj?


Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium lahko z neprimerljivo vrhunsko kakovostjo korenito spremeni naš pogled na peko in kuhanje. Njegova izjemna priljubljenost ni naključje, saj je že prejel nagrado Red Dot Design za najljubši cvrtnik na vroč zrak na svetu.


Cvrtnik na vroč zrak Cosori Premium z11 različnimi prednastavitvami vam omogoča, da pripravite katero koli hrano, ne da bi se preveč ukvarjali z nastavitvami.
Izjemno prijazen do uporabnika, enostaven za uporabo za vse starostne skupine. Z možnostjo uporabe naslednjih nastavitev: meso, ribe, piščanec, pečen krompir, slanina, kozice, zamrznjena hrana, zelenjava, korenovke, kruh in sladica.


S številnimi dodatnimi funkcijami lahko zagotovite še višjo raven uporabniške izkušnje in rezultatov v kuhinji. Košarica Cosori Premium ima funkcije za predgrevanje, ohranjanje toplote, opomnik za stresanje, samodejni izklop in ikone +/-, s katerimi lahko nadzorujete čas in temperaturo.


 

Cvrtnik na vroč zrak Cosori - dodatne specifikacije:


Knjiga receptov z več kot 100 recepti za cvrtnik na vroč zrak je le BONUS od številnih dragocenih sestavin v paketu. Profesionalni kuharji Cosori so pripravili okusne in edinstvene recepte, za vsako jed pa je na voljo vnaprej programirana nastavitev.


Na voljo so okusni recepti za zajtrk, kosilo, večerjo, priloge in sladice. S Cosori Premium pripravite okusne in preproste obroke.
Estetska zasnova friteze na vroč zrak Cosori Premium je privlačna, izdelana pa je le iz visokokakovostnih materialov. Medtem ko je večina podobnih aparatov izdelana iz plastike, je Cosori Premium izdelan iz brušene kovine.
To aparatu zagotavlja višjo kakovost, daljšo življenjsko dobo in večjo zmogljivost. Zaradi rahlo nagnjenega zaslona na dotik, je zaslon bolje viden, kar zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo.


Priprava hrane s cvrtnikom na vroč zrak Cosori Premium ni le preprosta, temveč tudi izjemno priročna. Poleg tega lahko zamudno pomivanje posode opravite v nekaj sekundah
Košare za hrano je mogoče pomivati v pomivalnem stroju oziroma enostavno splahniti. Izdelane so iz materiala, ki se ne prijema, zato se nanje ne prilepijo maščobe in ostanki hrane.


 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA