Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Cvrtnik na vroč zrak Cosori Lite

Cosori zdaj podvoji koristi za tiste, ki želijo uživati v vseh prednostih cvrtnika na vroči zrak v majhnih kuhinjah in gospodinjstvih za eno ali dve osebi. 

Modela Cosori Lite in Cosori Lite Mini združujeta izjemno tehnologijo Cosori cvrtnika in prostorsko varčen dizajn

Praktična kotna košara se lahko učinkovito napolni, in zahvaljujoč več prednastavljenim programom peke, lahko enostavno izberemo tistega, ki nam najbolj ustreza.

Zaradi svojega barvnega in mladostnega dizajna ti modeli odlično izgledajo na kuhinjskem pultu, zato jih ni treba skrivati - pripravljeni so ostati zunaj in to je enostaven način za pripravo vašega najljubšega zdravega obroka!

Sortiraj:

Najboljši na podlagi testov iz leta 2021

Več kot 100.000 zadovoljnih kupcev na Amazonu se ne more motiti. Modeli cvrtnika na vroč zrak Cosori so nedvomno zelo priljubljeni med gospodinjstvi na zahodu. To še posebej velja za proizvajalčevo najnovejšo inovacijo, cvrtnik na vroč zrak Cosori Lite.
Cosori Lite je enostaven za uporabo in varčen s prostorom, zato je idealna izbira za samske, pare in starejše. Hrustljavo in okusno hrano lahko pripravite s 97 % manj olja.

 
 

2 leti garancije

Čas dostave: 1–2 delovna dneva

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Lite
kmalu bo postal priljubljen v kuhinjiBolj zdravi hrustljavi priboljški
Vaše najljubše jedi lahko pripravite s 97 % manj olja, s tehnologijo enakomernega segrevanja pa bodo še okusnejše. 


Neverjetno enostaven za uporabo 

7 prednastavitev jedi z enim dotikom zagotavlja, da je priprava okusnih jedi doma res le en dotik gumba.

 

Hitrejši kot drugi cvrtniki na vroč zrak
Zahvaljujoč posebni tehnologiji ThermoIQ, ki učinkoviteje kroži zrak in spodbuja hitrost.

Kompakten, varčen, varčen s prostorom 
s 3,8-litrsko košaro za cvrtje z dizajnerskim oblikovanjem. Izbirate lahko med dvema različnima barvama, ki ustreza stilu vaše kuhinje.  

Enostavno čiščenje 
Košarico za cvrtnik lahko pomivate tudi v pomivalnem stroju. Poleg tega je 100-odstotno varen za uporabo in energetsko učinkovit.  

Neizčrpna zbirka receptov 
Z aplikacijo VeSync lahko dostopate do več kot 150 izvirnih receptov kuharjev podjetja COSORI v angleščini, zato vam nikoli ne bo zmanjkalo navdiha. 

VSEBINA PAKETA


Cvrtnik na vroč zrak Cosori Lite 

Košarica za živila

Držalo za nabodala s 5 nabodali

Več kot 100 receptov

Zakaj cvrtnik na vroč zrak Cosori Lite?


Enostavna uporaba z brezhibnim okusom: Tehnologija enakomernega segrevanja v aparatu samodejno zazna in optimizira temperaturo med kuhanjem. To omogoča bolj enakomerno peko in fenomenalno hrustljav rezultat. 


Dobrote brez občutka krivde: Ste kdaj pomislili, da bi lahko svoje najljubše jedi pripravili s kar 97 % manj olja? In rezultat je lahko še okusnejši kot običajno? Cosori Lite lahko v vaš dom prinese povsem novo kulinarično izkušnjo. 


Najljubši airfryer aparat za pare in samske: Kompaktna zasnova, varčna uporaba in izjemno hitro delovanje. Zdaj lahko po napornem dnevu v službi ali ko pričakujete goste, v hipu pripravite nebeške dobrote.


 

 

7 prednastavljenih programov: Za slane jedi, sladice, meso, zelenjavo ali priloge. Potrebujete le en pritisk na gumb in nekaj sekund. Težko si je predstavljati bolj udobno domačo peko.


Čiščenje je lažje, kot si mislite: Vse, kar morate storiti, je, da košaro cvrtnika Cosori Lite postavite v pomivalni stroj. Tako trud s pomivanjem posode ne pokvari pristnega kulinaričnega doživetja.  


Obvestila na pametni telefon: samodejni opomnik za pretresanje vas obvesti, kdaj je treba hrano pretresti ali obrniti med pripravo hrane. Še več, obvestila na pametni telefon vas obveščajo o napredku pri pripravi obrokov.


 

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA