Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

BRESKVE Z BURBONOM IN MEDOM

 

PORCIJE
1
osebe

PRIPRAVA
250
minut

ČAS KUHANJA
16
ur

SESTAVINE

  • 1 breskev, olupljena in brez koščic
  • 60 ml tople vode
  • 60 ml medu
  • 3 ml burbona

PRIPRAVA

1. Narežite breskev na 1,2 milimetra debele rezine. Rezine breskev položite v plastično vrečko, ki jo je mogoče ponovno zapreti.

2. Zmešajte vročo vodo in med, dokler se med ne raztopi. Nato dodajte burbon.

3. Dodajte breskvam mešanico burbona in medu ter jih marinirajte 4 ure.

4. Položite narezane rezine breskev enakomerno med pladnje vašega sušilnika hrane Cosori.

5. Sušite jih pri temperaturi 60 °C 12 do 16 ur oziroma dokler niso gotove.

 

 

 

Pridružite se Cosori skupnosti

COSORI cvrtnik na vroči zrak - izkušnje, nasveti in recepti

Link