Z uporabo našega spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov v skladu s Politiko piškotkov.

Kateri model COSORI je najboljši za vas? Pomagamo vam pri pravilni izbiri.

Ne glede na to, kateri izdelek COSORI izberete, ste lahko prepričani, da boste dobili izjemno kakovost na vseh področjih. Redko se zgodi, da izdelek svojim strankam ponuja tako kompleksno izkušnjo. Naš cilj je ohraniti to raven kakovosti, zato nenehno izboljšujemo svoje izdelke ter prinašamo nove tehnologije in modele za ljubitelje zdrave hrane brez olja..

Želimo, da bi cvrtniki na vroč zrak COSORI prinesli prednosti kuhanja brez olja širšemu krogu ljudi. 

Naše modele odlikujeta visoka kakovost in odlična izkušnja peke, vse to pa je združeno z uporabniku prijaznim upravljanjem in elegantnim dizajnom.

Vendar je pri izbiri pomembno, da najdete model, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Pred nakupom dobro premislite, za koliko ljudi v gospodinjstvu jo želite uporabljati in kakšno hrano želite pripravljati. Nenazadnje je pomemben dejavnik tudi to, koliko denarja boste porabili.

 

Poglejmo, kateri modeli so kot nalašč za vas!

 

COSORI LITE - mladinski

Cenovno najugodnejši aparat naše blagovne znamke za varčevanje s prostorom, zasnovan za majhna gospodinjstva, z umirjenimi barvami in mladostnim videzom, ki zlahka postane dragulj v vaši kuhinji. Manjša, 3,8-litrska košara ne vpliva na njegovo moč, saj lahko v rekordnem času hrustljavo opeče vaše najljubše jedi.

Cvrtnik Lite ima sedem predprogramiranih funkcij za pripravo hrane, ki so se obnesle tudi v naših drugih modelih, tako da lahko z enim dotikom pripravite pečen krompir, slanino, zrezek, zelenjavo in piščanca, ima pa tudi program za predgretje in ohranjanje toplote. Ta model je odlična izbira za pare, samske ali študente, saj lahko udobno pripravite okusne in hrustljave jedi za 1–2 osebi, tudi večkrat na dan.

COSORI PRO - kompakten

Po velikosti je podoben modelu Lite, vendar ima večjo 4,7-litrsko košaro, v katero lahko spravite 1,8 kg hrane. Ta količina lahko služi ne le 1–2 osebam, temveč tudi štiričlanski družini. Je bolj umirjen in spodobnega videza kot Lite, poleg tega pa ga odlikujeta še dve stvari. Po eni strani se lahko segreje do 230 stopinj, kar je edinstveno, po drugi strani pa je ta model izjemno tih. V primerjavi z modelom Lite sta v tem modelu na voljo še dva nova programa, in sicer morski sadeži in govedina. Odlična izbira, če želite zmogljiv in kompakten aparat za majhno družino.

 

COSORI PREMIUM in PREMIUM SMART - najljubša izbira kupcev

S svojo 5,5-litrsko košaro lahko zadovolji potrebe petčlanske družine. Poleg tega ima še dodaten bonus: impozanten in robusten videz, 4 barve, moč 1700 W in številne vgrajene programe, kar jo uvršča med najbolj vsestranske in učinkovite cvrtnike brez olja na trgu.

Dobra novica za ljubitelje pametnih gospodinjskih aparatov je, da je ta model na voljo tudi v pametni različici (samo v črni barvi). V tem primeru lahko temperaturo preprosto prilagodimo ali preverimo hrano prek aplikacije v telefonu, kar lahko marsikomu olajša vsakdanje življenje.

COSORI STEEL - večnamenski

Ne izstopa le po tem, da je sposoben ne le peči, temveč tudi sušiti, temveč tudi po videzu, saj je prevlečen s prevleko iz kaljenega nerjavnega jekla. V primerjavi z drugimi modeli zavzame več prostora, vendar velika 5,5-litrska košara in dvojna funkcija to nadoknadita in zlahka služi gospodinjstvu s 3–5 osebami.

Prednastavljeni program Cosori Steel 11 omogoča vse, kar počnejo drugi modeli, in vključuje celo tišji način kot aparat z močjo 1700 watov. Posebnost tega modela je vsekakor program Dehy, ki omogoča enostavno pripravo suhega sadja in zelenjave, suhih gob ali celo domačih govejih suhih izdelkov z enim samim dotikom. 

COSORI DUAL BLAZE - nova dimenzija

Zakaj nova dimenzija? Ta cvrtnik zaradi inovativne tehnologije hkrati segreva zgornji in spodnji del, s čimer pečenje brez olja dobi višjo razsežnost. Ima tudi druge prednosti, kot sta velika 6,4-litrska košara in dejstvo, da vam med kuhanjem ni treba stresati hrane ali segrevati košare. Zaradi trojno odebeljenih aluminijastih košar Dual Blaze dlje ohranja toploto in tako znatno skrajša čas, potreben za pečenje.

Katere so splošne značilnosti modelov COSORI? Katere so skupne značilnosti, ki veljajo za vse naše modele?

  • nadzorna plošča je enostavna za navigacijo in omogoča programiranje po meri

  • priloženih je pet nabodal in mreža za nabodala

  • imajo košaro z nelepljivo prevleko, ki jo je mogoče pomivati v pomivalnem stroju

  • hitro in učinkovito zahvaljujoč posebni tehnologiji Quick Heat

  • pečenje v do polovico krajšem času kot v običajnih pečicah, kar nam prihrani čas in energijo

  • prevleka brez škodljivih snovi, vključno z BPA in PFOA

  • v njem lahko spečete tudi celega piščanca

Ne glede na to, kateri izdelek Cosori izberete, ste lahko prepričani, da gre za hiter, učinkovit in kakovosten aparat, ki bo poskrbel, da bo vaša hrana na zunanji strani hrustljava, v notranjosti pa sočna.